* 21η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Η Λίβερπουλ κέρδισε τα 8/9 τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Μπόρνμουθ.

* Στον 1ο γύρο (19/08): Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-1

* Στο Λιγκ Καπ (01/11): Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-2

Δείτε τα Προγνωστικά στοίχημα

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της ΚΠΡ. Με Άρμστρονγκ (40’) και Ντάικς (42’) προηγήθηκε η ΚΠΡ, αλλά η Μπόρνμουθ ανέτρεψε το σκορ με Ταβερνίρ (48’), Μουρ (56’), Κλάιφερτ (69’).

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 15 ημέρες για τα “κεράσια” που στο τελευταίο τους παιχνίδι χρειάστηκαν εντυπωσιακή ανατροπή για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους “32” του FA Cup.

Περιορισμένο το rotation από τον Ιραόλα στο Λονδίνο, ενδεχομένως η ομάδα του υποτίμησε τη δυναμική του αντιπάλου και στο πρώτο ημίχρονο εκτέθηκε δις σε μεταβάσεις για να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Προσαρμόστηκε όμως στην ανάπαυλα, οι αλλάγες των Κρίστι, Κλάιφερτ βοήθησαν να ελέγξει καλύτερα την κυκλοφορία. “Έπνιξε” την ΚΠΡ στο δεύτερο μέρος (0-12 τελικές), γύρισε το ματς σκοράροντας δις σε κόρνερ, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, λίγες ώρες πριν το ρεβεγιόν σταμάτησε το εντυπωσιακό αήττητο σερί (6-1-0) στην έδρα της Τότεναμ (3-1), όπου δεν υστέρησε. Πλήρωσε το λάθος του κίπερ Νέτο στο build up για το γρήγορο 1-0 και δεν αξιοποίησε την κυριαρχία της στο ακόλουθο ημίωρο, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με σωρεία χαμένων ευκαιριών. Συνέχισε να απειλεί και στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά η Τότεναμ την τιμώρησε στις μεταβάσεις.

Παρά την ήττα στο Λονδίνο έχει την καλύτερη συγκομιδή της λίγκας στις 8 τελευταίες αγωνιστικές (6-1-1). Όταν αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο όμως, όπως θα συμβεί σήμερα, μετρά 9 σερί ήττες με συνολικό σκορ 30-6.

“Για να τους κερδίσουμε δεν αρκεί να παίξουμε στο επίπεδό μας, πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να είμαστε ψυχροί στην εκτέλεση και να μην κάνουμε λάθη.” δήλωσε ο κόουτς Ιραόλα.

Στα αγωνιστικά νέα, χάνει δεύτερο σερί ο Σμιθ (δεξί μπακ), παραμένει εκτός ο Κέρκεζ (αρ. μπακ), ενώ οι Φρέντερικς (δεξί μπακ), Άνταμς (μέσος) είναι μακροχρόνιες απουσίες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από καιρό ο Κέλι (στόπερ/μπακ), ενώ ο Σενέσι (στόπερ) εκτίει τιμωρία καρτών. Λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι χρήσιμοι εξτρέμ Ουαταρά, Σεμένιο.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 13/15 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 4 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Φούλαμ. Ο Ουίλιαν (19’) άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ, αλλά η Λίβερπουλ γύρισε το ματς με Τζόουνς (68’) και Χάκπο (71’).

Μέσα σε όλα οι “κόκκινοι”, συνεχίζουν ακάθεκτοι σε τέσσερις διοργανώσεις και την ερχόμενη Τετάρτη στο Λονδίνο θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup, θεσμό στον οποίο είναι πολυνίκεις.

Στις 10 του Γενάρη πήραν προβάδισμα ενόψει της επερχόμενης ρεβάνς, με μία ακόμη ανατροπή στην σεζόν. Δεν μπήκαν ζωηρά στο πρώτο ματς με τη Φούλαμ και πληγώθηκαν στην πρώτη και ουσιαστικά μοναδική ευκαιρία των “κότατζερς” για το 0-1. Κομβικές για την ανατροπή των δεδομένων οι αλλάγες των Χάκπο, Νούνιες στο 56ο λεπτό, οι δύο τους πρωταγωνίστησαν στα δύο γκολ, με τον Ουρουγουανό να καταγράφει ισάριθμες ασίστ. Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να “αγκαλιάσει” τον τελικό η ομάδα τους.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, την πρωτοχρονιά έσπασε το ρεκόρ της Opta με 7.27 xGoals στο 4-2 επί της Νιουκάστλ, για να διατηρηθεί στην κορυφή και σήμερα ψάχνει 4ο σερί διπλό, κάτι που είχε πετύχει τελευταία φορά το Μάρτιο του 2022.

Δίχως τον Σαλάχ, ο οποίος χάνει παιχνίδι Πρέμιερ για πρώτη φορά από το Μάιο του 2022. Στα 10 προηγούμενα της λίγκας δίχως τον Αιγύπτιο όμως οι “κόκκινοι” είναι αήττητοι (7-3-0)!

Με τις 10 γνωστές απουσίες ταξιδεύει η αποστολή για τη νότια ακτή, ο Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ουδείς εκ των τραυματιών δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει. Παράλληλα, λείπουν και οι διεθνείς σε Αφρική & Ασία.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ από τους Betarades!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ