* 18η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Κόνιασπορ στα 8 τελεταία μεταξύ τους (5-3-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σαμσουνσπόρ. Με πέναλτι του Τσικαλέσι (29’) προηγήθηκε η Κόνιασπορ, με πέναλτι του Εντσάμ (68’) ισοφάρισε η Σαμσουνσπόρ.

Τρίτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-1) αυτό στην Σαμσούντα για την Κόνιασπορ, η οποία έχει αλλάξει status τη φετινή σεζόν και φαίνεται ότι θα παλέψει για την επιβίωση μέχρι τέλους.

Φτωχό σε ρυθμό το παιχνίδι της Πέμπτης στο πρώτο 25λεπτο, η Κόνιασπορ ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις και της καταλογίστηκε η δεύτερη για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Πάνω στο σάστισμα των γηπεδούχων από το 0-1 έχασε καθαρή ευκαιρία στο transition. Απείλησε πρώτη και στο ξεκίνημα της επανάληψης, ενώ η εστία της δεν κινδύνευσε μέχρι το ανόητο μαρκάρισμα στη γωνία της περιοχής για το πέναλτι της ισοφάρισης. Δεν ρίσκαραν οι ομάδες στην συνέχεια υπό τον φόβο της ήττας, η Σαμσουνσπόρ είχε μία μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή σε κόρνερ.

“Θέλαμε να αντισταθμίσουμε την ήττα στο γήπεδό μας, κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.” δήλωσε ο κόουτς Κελές.

Δίχως νέα προβλήματα απουσιών για το σημερινό ματς, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ντεμίρ (φορ), Τόρε (μέσος).

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (3-4) από τη Φενέρμπαχτσε. Προηγήθηκε η Φενέρμπαχτσε με τον Ουντέρ (8’) ο Μπατσουαγί πέτυχε χατ-τρικ (40’, 50’, 79’). Η Καϊσέρισπορ ισοφάρισε προσωρινά σε 3-3 με Κεμέν (45+4’), Τιάμ (56’), Καρντόσο (73’).

Η ομάδα της Καισάρειας επιβεβαίωσε τη μαχητικότητά της στο απαιτητικό παιχνίδι της Τετάρτης, έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο, αλλά στο τέλος δεν γλίτωσε την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν.

Παρά την ήττα, υπήρξαν αρκετά καλά στοιχεία που μπορεί να κρατήσει την συνέχεια της σεζόν, έδειξε ξανά ότι δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Μπήκε φουριόζα στο ματς η Φενέρ, έχασε τετ α τετ ο Μπατσουαγί μετά από κάθετη μετάβαση, αλλά η ποιοτική κυκλοφορία έφερε το γρήγορο προβάδισμά της. Η Καϊσέρισπορ αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα, έβαλε κάτω την μπάλα, πάτησε την αντίπαλη περιοχή, αλλά από λάθος κυκλοφορίας ξεκίνησε το 0-2.

Βρήκε το γκολ (1-2) με βαθιά μπαλιά στον χώρο λίγο πριν την ανάπαυλα και είχε αντίδραση και στο 1-3 των φιλοξενούμενων με το ξεκίνημα της επανάληψης. Σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ κέρδισε το πέναλτι για το 2-3 και μέσα από δυνατό repress πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Από ένα ακόμη πέναλτι (χεριού) σε στατική φάση κρίθηκε η αναμέτρηση, με τη Φενέρ να αμύνεται με νύχια και με δόντια στις καθυστερήσεις.

“Είμαι λυπημένος. Νομίζω ότι όλος αυτός ο αγώνας και η επιθυμία που δείξαμε θα μπορούσε να ανταμειφθεί με τουλάχιστον έναν βαθμό.” δήλωσε ο κόουτς Ουτσάρ.

Δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ταξίδι στο Ικόνιο του τραυματίες στην άμυνα Καρόλ, Ουζοντίμα, Ζανβιέ.

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Κόνιασπορ – Καϊσέρισπορ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ