*19η αγωνιστική

*Τα έξι τελευταία παιχνίδια τους έληξαν με Over 2,5

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Μπρέντα στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ (7-2-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα ντέρμπι κορυφής, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Βίλεμ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε στο 30′, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο αφού λύγισε στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′). Παράλληλα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (90+7′).

Έβγαλε χαρακτήρα στο άκρως απαιτητικό ματς απέναντι στην πρωτοπόρο Βίλεμ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μάλλον την αφήνει δυσαρεστημένη, δεδομένου ότι δέχτηκε γκολ στα χασομέρια. Βγάζει μια κούραση στα τελευταία, δείχνει πως χρειάζεται την διακοπή για να γεμίσει μπαταρίες. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-2), δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα ενώ έχει χάσει κάπως την αμυντική της στιβαρότητα.

Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Σουρμελί. Παραμένουν τραυματίες οι Τσε, Βέντχες και Φαν Βόλφγκανγκ, ξανά εκτός ο μέσος Κλας, αμφίβολος δίνεται στα ρεπορτάζ ο μέσος Βίγκεν.

Ντεν Χάαγκ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 5/7  τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΕΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Στο ρελαντί επικράτησε της OSS με 2-0 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρήκε το πρώτο γκολ με υπομονή στο 56′, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85′ με ωραία ομαδική προσπάθεια.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ουραγό OSS, δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ όταν κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων, όλα έγιναν πιο απλά. Η Μπρέντα αποτελεί μια εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων της κατηγορίας το τελευταίο διάστημα, αφού μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και αήττητο πέντε αγώνων συνολικά (4-1-0). Βρίσκεται εντός οκτάδας και θέλει να κλείσει με 2/2, αν και το σημερινό ματς έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Τραυματίστηκε και θα λείψει ο βασικός εξτρέμ Σεϊντίου, πάντα εκτός ο Φαν Σχούπεν. Επιστρέφει στην δράση μετά από καιρό ο φορ Όμαρσον, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός χαφ Γκαρμπέτ. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Φαν ντερ Μπεργκ.

Μπρέντα Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΜΠΡΕΝΤΑ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ