20η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΠΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Πρέστον, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Σμιθ στο 55’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γουίλοκ στο 87’.

Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για την ΚΠΡ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στα τελευταία λεπτά βρήκε χώρους και σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ανεβασμένη ύστερα από τις διαδοχικές νίκες, θέλει να παραμείνει σε αυτό το ρυθμό, έχοντας σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Αυτές ήταν οι πρώτες της νίκες υπό τη τεχνική ηγεσία του Μάρτι Σιφουέντες, θέτοντας πλέον γερές βάσεις για παραμονή. Γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο το έργο της σήμερα, καθώς η αντίπαλός της είναι άκρως επικίνδυνη και δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο οποιοδήποτε λάθος ή αστάθεια προκύψει.

Κπρ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Γουότφορντ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καγέμπε στο 8’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τουάιν στο 10’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χόεντ στο 74’.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Χαλ. Έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα. Στη συνέχεια πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται αποτελεσματικότεροι, βρίσκοντας και πάλι δίχτυα.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Είναι μαχητική, το έχει αποδείξει στις περισσότερες αναμετρήσεις της, βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια, αλλά παράλληλα δυσκολεύεται πάρα πολύ να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν έπεισε στις τελευταίες εξόδους της, αφού μέτρησε μόλις μία νίκη σε πέντε ματς, παρ’ όλα αυτά παραμένει εντός εξάδας.

Χαλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

ΚΠΡ – Χαλ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ