* Φάση των “16” του Κυπέλλου. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

* Η Κλαμπ Μπριζ είναι αήττητη στα 10 τελευταία μεταξύ τους, κέρδισε τα 8.

* Η Κλαμπ Μπριζ έχει δεχτεί από 1 γκολ και πάνω στα 2 τελευταία μεταξύ τους, το 1 εντός.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 τη Σταντάρ Λιέγης εντός για το πρωτάθλημα της Προ Λιγκ. Πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ιγκόρ Τιάγκο (3’) και Ζινκερνάγκελ (55’).

Άνετη νίκη επί της Σταντάρ, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, αγωνιστικά τουλάχιστον. “Σβηστά” το πήρε το παιχνίδι η ομάδα του Ντέιλα, απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν μπορούσε να την ακολουθήσει στο επίπεδο απόδοσης που έφτασε και είχε μόλις μια σημαντική ευκαιρία, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το κύπελλο είναι ένας στόχος, ειδικά από τη στιγμή που δεν φαίνεται να έχει την ποιότητα για να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα. Το απέδειξε και στον προηγούμενο γύρο, πήγε σχεδόν πάνοπλη στην έδρα της πρωτοπόρου της δεύτερης κατηγορίας, Μπέερσοτ, την οποία συνέτριψε με το ευρύ 6-0.

Ο Ντέιλα πήρε τους περισσότερους βασικούς στην αποστολή, εκτός έμειναν για να ξεκουραστούν οι αμυντικοί Ντε Κάιπερ, Σπίλερς και ο χαφ Φέτλεσεν. Όλα δείχνουν ροτέισον, όχι όμως σε σημείο που να τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο το αποτέλεσμα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

* Αήττητη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει σερί με 3 νίκες.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 N/G & under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 3-1 με ανατροπή την ουραγό της δεύτερης κατηγορίας SL16 για το πρωτάθλημα. Δέχτηκε γκολ από τον Τόρι (15’), αρχικά έχασε πέναλτι με τον Φόσεν (26’), αλλά στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ με τους Ντεμάουνκ (44’), Τσιράνι (58’) και Τραορέ (68’).

Πέρασε από την έδρα της ουραγού της κατηγορίας και ανέβηκε ξανά δεύτερη, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπέερσοτ. Αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, έχει βάλει τις βάσεις για κάτι τέτοιο αλλά δεν μπορεί να χαλαρώσει, καθότι την ακολουθούν από κοντά, Ντέιζε και Πάτρο.

Στο κύπελλο έχει ήδη κάνει μία μεγάλη έκπληξη, άφησε εκτός στον προηγούμενο γύρο την εντυπωσιακή φέτος, Σερκλ και μάλιστα μέσα στην Μπριζ. Ισόπαλες με 2-2 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, πέρασε στα πέναλτι επικρατώντας με 4-3.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα, μόνο με μακροχρόνιες απουσίες πάει στην Μπριζ.

Ζούλτε Βάρεγκεμ Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 4 over 2,5, τα 3 με G/G.

* Αήττητη εκτός έδρας μέχρι στιγμής στη σεζόν, 6-2-0 ο απολογισμός της.

Κλάμπ Μπριζ-Ζούλτε Βάρεγκεμ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ