*4η αγωνιστική.

* Την τελευταία τριετία έχουν συναντηθεί μόνο 2 φορές, αμφότερες έχουν από μία νίκη.

* Όλα over 2,5 την τελευταία δεκαετία, 3/4 πιο πρόσφατα με G/G.

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Νότιας Αμερικής

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Βραζιλία εκτός (1-1). Κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε το 1-0 από κεφαλιά σε στημένη φάση του Μαγκαλιάες (50′), γλίτωσε το 2-0 και ισοφάρισε στο 85’ με εντυπωσιακό γυριστό του Μπέγιο.

Σπουδαίος βαθμός στην Κουιαμπά, με μια εμφάνιση που την έψαχνε χρόνια σε προκριματικά. Δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, υπήρξαν διαστήματα που γλίτωσε από τύχη αλλά γενικά δεν φοβήθηκε τους Βραζιλιάνους, τους έπαιξε στα ίσια, πάτησε την περιοχή τους αρκετές φορές και τελικά επιβραβεύτηκε με μια ισοπαλία που μπορεί να θεωρηθεί και ιστορική.

Εντός εξάδας, κάνει σίγουρα το καλύτερο ξεκίνημα σε προκριματικά εδώ και πολλά χρόνια με 1-1-1 και στέλνει το μήνυμα πως δεν είναι φαβορί για τις τελευταίες θέσεις, όπως όλες τις προηγούμενες φορές. “Δεν είμαστε ομάδα που απλώς θα συμμετάσχει στα προκριματικά, θέλουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να αντιληφθούν οι υπόλοιποι ότι είμαστε υπολογίσιμη δύναμη” δήλωσε ο σκόρερ του αγώνα, Εδουάρδο Μπέγιο.

Δεν προέκυψαν προβλήματα.

Βενεζουέλα Στατιστικά

* Under 2,5 τα 3 που έχει δώσει στα προκριματικά.

* Τα 4/6 τελευταία της ήταν under 1,5, 2/3 επίσημα, 2/3 φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΛΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 2-0 το Περού στο κλάσικο εντός. Προς το τέλος του αγώνα αμφότερα τα γκολ, άνοιξε το σκορ με τον Βαλντές (74’), το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις από αυτογκόλ του Λόπες.

Εσπασε το “ρόδι” στα προκριματικά και εκτοξεύτηκε στην εξάδα που οδηγεί στο Μουντιάλ. Παρ’ όλο που άργησε να βρει γκολ, ήταν η απόλυτη κυρίαρχη του παιχνιδιού, επιθετικά το Περού ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε.

Η νίκη αυτή κρατά και τον Μπερίσο στη θέση του, “παγώνει” προς το παρόν η ονοματολογία όσον αφορά τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Βενεζουέλα, το λιγότερο που θα συμβεί θα είναι να ξαναφουντώσουν οι φήμες για απομάκρυνσή του.

Κάποια μικρά παράπονα εξέφρασε ο Αργεντινός για την απόδοση των παικτών του στην αρχή της επανάληψης, κατά τ’ άλλα ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος.

Εξω με κάρτες ο σημαντικός για την ανασταλτική της λειτουργία, χαφ Πουλγάρ, τραυματίστηκε ο μπακ Καταλάν και αποχώρησε από την αποστολή. Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες από τις πολλές και σημαντικές απώλειες που έχει. Αμφίβολος ως την τελευταία ώρα θα είναι και ο στόπερ Μαριπάν. Το μόνο θετικό είναι ότι ο Αράνγκις είναι πλήρως καλά και έτοιμος για να αγωνιστεί βασικός.

Χιλή Στατιστικά

* Μετράει 2 αγωνιστικές χωρίς γκολ στο παθητικό της στα προκριματικά.

* Και τα 3 γκολ που έχει σημειώσει στα προκριματικά, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Βενεζουέλα-Χιλή στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ