8η αγωνιστική

*Η Ρεν επικράτησε και στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τα 4/5 πιο πρόσφατα συνδυάστηκαν και με No Goal.

ΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Βιγιαρεάλ, για το Γιουρόπα Λιγκ. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 36ο λεπτό, για να χάσει πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Τεριέ.

Από την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν έρχεται η Ρεν. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0.

Αποτέλεσμα που την αδικεί πλήρως, καθώς η εμφάνιση της δεν ήταν σε καμία περίπτωση για να ηττηθεί. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά το μισάωρο, ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάτι καλύτερο. Χαρακτηριστικό, το πέναλτι του Τεριέ στις καθυστερήσεις, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Δεν κατάφερε έτσι να κάνει το 2/2 στον όμιλο, μετά και το εντός 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα, στην πρεμιέρα. Εντός συνόρων τώρα, έρχεται από εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ναντ, οπότε και με έντεκα βαθμούς είναι σε τριπλή ισοβαθμία με τις Λιλ και Ναντ.

“Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Όταν βάζουμε θάρρος, μαχητικότητα, αλληλεγγύη και αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά μαζί, για να πιστέψουμε στους εαυτούς μας”, δήλωσε ο πορτιέρο Μανταντά.

Στα θετικά για την ίδια, το γεγονός ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το αποψινο παιχνίδι.

Ρεν Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Νιούκαστλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω με 3-0 (17′, 39′, 50′) και παρότι μείωσε με τον Ερναντές στο 56ο λεπτό, δέχθηκε και τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές της βραδιές έζησε το βράδυ της Τρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε φιλοξενήθηκε από τη Νιούκαστλ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 4-1.

Πλήρως απογοητευτική η εμφάνιση της, μπορεί να είχε την πρώτη καλή στιγμή, στην πορεία όμως παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. “Πλήρωσε” τα αμυντικά της λάθη και βρέθηκε πίσω από νωρίς, ενώ προς το φινάλε του ημιχρόνου δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, με τις “καρακάξες” να τελειώνουν ουσιαστικά το ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης με ένα τρίτο τέρμα. Αν και μείωσε προσωρινά λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας, στην πορεία δεν απείλησε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, είδε την εστία της να παραβιάζεται και πάλι στο φινάλε.

Δεν κατάφερε έτσι να κάνει το 2/2 στον όμιλο, μετά και το εντός 2-0 επί της Ντόρτμουντ, στην πρεμιέρα. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από εκτός έδρας 0-0 με την Κλερμόν, οπότε και με δώδεκα βαθμούς είναι στο +1 από την αποψινή της αντίπαλο.

“Η Ρεν είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε την κατοχή, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να μας βάλει σε πίεση. Θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά και να πιέσουμε με τον ίδιο τρόπο. Η Ρεν διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι”, δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Με ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκαν από την γαλλική ομοσπονδία οι Χακίμι, Κόλο Μουανί, Ντεμπελέ και Κουρζαβά, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ομοφοβικά συνθήματα μετά το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μαρσέιγ. Υπολογίζονται όμως κανονικά στο αποψινό ματς, καθώς δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η ποινή τους.

Παρί Σεν Ζερμέν Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

🎁 Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ