11η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουότφορντ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Χάγκινς στο 43’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπα στο 62’.

Καλή εμφάνιση και μία ακόμα νίκη για τη Σάντερλαντ. Είχε τον έλεγχο στο ματς, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στα δύο ημίχρονα. Αμυντικά παρέμεινε σταθερή και κράτησε εύκολα ανέπαφη την εστία της.

Σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, έχει βρει ρυθμό και σκοράρει χωρίς σταματημό. Δεύτερο σερί ματς που θα δώσει μπροστά στο κοινό της και θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά τον παράγοντα έδρα, ώστε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Βρίσκεται εντός τετράδας στο -8 παρ’ όλα αυτά από την κορυφή, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, δεχόμενη μόλις 8 τέρματα σε δέκα αγωνιστικές.

Σάντερλαντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κάρντιφ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Τζόουνς στο 56’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Λαθ στο 84’.

Εξαιρετική εμφάνιση και ακόμη ένα τρίποντο για τη Μίντλεσμπρο. Μπήκε δυνατά και επέβαλλε το ρυθμό της από την αρχή της αναμέτρησης. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στα τελευταία λεπτά «σφράγισε» το τρίποντο σκοράροντας και πάλι.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει, αν και το έργο της αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο σήμερα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, φαίνεται να έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια της, αφού «τρέχει» νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα με συνέπεια πλέον, ενώ είναι αρκετά βελτιωμένη αμυντικά, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις δύο από τις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ