*7η αγωνιστική

*NG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Ίντερ κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Έμπολι. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπαλντάντζι στο 34′.

Την απογοητευτική πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε και στην έδρα της (μέχρι πρότινος ουραγού) Έμπολι η Σαλερνιτάνα, απ’ την οποία επέστρεψε με άδεια χέρια μεσοβδόμαδα. Παρουσίασε και πάλι σοβαρότατο επιθετικό πρόβλημα (σ.σ. σκόραρε μία φορά σε τέσσερις αγωνιστικές), παρόλα αυτά είχε την ευκαιρία να αποσπάσει τον βαθμό στο 86′ σε σουτ του Ζοβάν Καμπράλ που βρήκε τη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Η “γκρανάτα” αγνοεί τη νίκη σε επτά αγωνιστικές (0-3-4), στις τέσσερις από τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η τελευταία χρονολογείται στις 27 Μαΐου επί της Ουντινέζε στο “Arechi” (3-2). “Θα πρέπει να αγωνιστούμε σαν οικογένεια, δεν πρέπει να απουσιάζει ποτέ το κουράγιο και το κίνητρο”, είπε ο προπονητής Πάουλο Σόουζα. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Πορτογάλος έχει δύο αναμετρήσεις για να αλλάξει την πορεία του συλλόγου, αν και η διοίκηση εξέφρασε την εμπιστοσύνη της σε αυτόν. Οι μυϊκές ενοχλήσεις δεν επέτρεψαν στον Καντρέβα να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Λεγκόφσκι.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Σασουόλο. Ο Ντούμφρις έκανε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Μπαϊράμι (54′) και Μπεράρντι (63′).

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά τα τελευταία χρόνια πως η Σασουόλο αποτελεί κακό δαίμονα της Ίντερ, όταν οι δύο ομάδες συναντιούνται στο “Giuseppe Meazza”. Το συγκρότημα του Ιντζάγκι πραγματοποίησε μία κάτω του μετρίου εμφάνιση μεσοβδόμαδα και το πλήρωσε από τους ανεβασμένους ψυχολογικά και αγωνιστικά “νεροβέρντι”. Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Κονσίλι, ολοκληρώνοντας με xGoals 0.92.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους “νεροβέρντι”, προηγήθηκαν πέντε νίκες και μία ισοπαλία εντός κι εκτός Ιταλίας. Δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Ντιμάρκο, τον οποίο ενδέχεται να αντικαταστήσει ο Κάρλος Αουγκούστο. Τραυματίας ο Φρατέζι, στο κέντρο του γηπέδου θα βρεθούν Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα και Μχιταριάν. Στον πάγκο θα επιστρέψει ο Ατσέρμπι. Την Τρίτη (3/10) η Ίντερ υποδέχεται την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ