5η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΤΟΟΥΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ρόδεραμ με σκορ 6-1, στα πλαίσια του Λιγκ Καπ. Το 1-0 ο Μπέργκερ στο 2’ και το 2-0 ο Έμεϊ στο 18’. Το 2-1 πέτυχε ο Μόρισον στο 22’ και το 3-1 ο Λορέντ στο 29’. Το 4-1 έκανε το Κάμπελ στο 43’ και το 5-1 ο Λορέντ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 55’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λερίς στο 72’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και νίκη για τη Στόουκ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τους χώρους που βρήκε και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη δεν μείωσε το ρυθμό της, σκοράροντας ακόμα δύο φορές.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα ώστε να αποσπάσει διαδοχικές νίκες. Εκκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα με εμφατική νίκη κόντρα στη Ρόδεραμ (4-1), ενώ προέρχεται σήμερα από έναν ακόμα διασυρμό, απέναντι στην ίδια ομάδα με σκορ 6-1, για το θεσμό του κυπέλλου. Εντός έδρας είναι τρομερά αποτελεσματική επιθετικά, σκοράρει ασταμάτητα, ενώ δεν πτοείται καθόλου ακόμα κι αν δεχθεί γκολ, το οποίο μάλιστα συμβαίνει συχνά. Μόλις μία φορά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, αλλά μετράει νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις στο γήπεδο αυτό.

Στόουκ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σουόνσι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Άσμπι στο 33’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χιούτζς στο 67’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Χολμς στο 79’.

Τρίτη σερί νίκη για την Πρέστον με μια σχετικά καλή εμφάνιση. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ανατρέποντάς το.

Ρυθμό φαίνεται να έχει βρει, αφού προέρχεται από νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Από την αρχή της σεζόν έχει αποδείξει πως είναι μαχητική και ιδιαίτερα αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, έχοντας βρει δίχτυα απέναντι σε κάθε ομάδα που αντιμετώπισε. Το πρόβλημά της βρίσκεται στα μετόπισθεν, αφού μόνο σε μία αναμέτρησή της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Μέτρια στις εξόδους της, μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά σε έπεισε ιδιαίτερα με καμία από τις δύο εμφανίσεις της. Σήμερα γνωρίζει πως θα δεχθεί έντονη πίεση, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα.

Πρέστον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Στόουκ – Πρέστον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ