Προγνωστικά NBA: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν!

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:
nba playoffs προγραμμα αποτελεσματα αγωνες

Καλησπέρα friends! Πάμε να κλείσουμε και τον Μάιο με κέρδος, όπως κάναμε και τους 7 προηγούμενους μήνες. Για την ώρα, τον Μάιο είμαστε στις +432 μονάδες και συνεχίζουμε!

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

[03:30] ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ (44-38) – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (57-25)

1ο παιχνίδι: Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ: 116-123
2ο παιχνίδι: Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ: 105-111
3ο παιχνίδι: Μαϊάμι Χιτ – Μπόστον Σέλτικς: 128-102
4ο παιχνίδι: Μαϊάμι Χιτ – Μπόστον Σέλτικς: 99-116
5ο παιχνίδι: Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ: 110-97

Αρκετά μέτριοι και στο 5ο παιχνίδι οι Χιτ. Δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας επιθετικά και η απουσία του Βίνσεντ ήταν αισθητή. Θα πρέπει να ανασυνταχτούν και να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν, αν δεν θέλουν να μπλέξουν με 7ο παιχνίδι μέσα στην Βοστώνη. Κορυφαίος για την ομάδα της Φλόριντα ήταν ο Ρόμπινσον που σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Αντεμπάγιο που πρόσθεσε 16 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Οι Σέλτικς μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυνατά, πήραν μια καλή διαφορά και την κράτησαν μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ καλοί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ενώ κατάφεραν να πάρουν πολύτιμη βοήθεια σχεδόν από όλους. Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γουάιτ που πέτυχε 24 πόντους, έχοντας 6/8 πίσω από τα 7,25. Θετικός ήταν και ο Σμαρτ που πρόσθεσε 23 πόντους, με τους Τέιτουμ (21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ) και Μπράουν (21 πόντους) να ακολουθούν. Εκτός παραμένει για τους Χιτ ο Χίροου, ενώ αμφίβολος είναι ο Βίνσεντ. Για τους Σέλτικς αμφίβολος είναι ο Μπρόγκντον.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord


👉 Στο Betarades.gr έχεις τα πιο δυνατά προγνωστικά για τους NBA αγώνες της ημέρας:

✍️ Προγνωστικά NBA
🏀 NBA αγώνες σήμερα
📆 Πρόγραμμα NBA
Αποτελέσματα NBA
📊 Βαθμολογία NBA
👕 Ρόστερ Ομάδων NBA
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για NBA