Πέφτει άσος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ο τζίρος στο Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει αναμετρήσεις με ενδιαφέρον το αθλητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/05), με δράση σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα, όπως Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε μια βόλτα αρχικά στη Λατινική Αμερική και το Κόπα Λιμπερταδόρες για τον αγώνα Δε Στρόνγκεστ – Φλουμινένσε. Μια πτώση που είναι αξιοσημείωτη σημειώνει ο άσος, αφού η απόδοση έχει πέσει τώρα κατά 1/4  από την αρχική τιμή! Συγκεκριμένα, έχει κατέβει από το 2.60 στο 1.95, πτώση κατά 25%.

Προχωράμε στην Α’ Ελβετίας στη συνέχεια για την αναμέτρηση Γκρασχόπερς – Σεντ Γκάλεν. Εδώ το διπλό είναι αυτό που έχει μειωθεί. Ειδικότερα, είχε στην αρχή απόδοση 2.55 και πια έχει αγγίξει το 2.00.

Επόμενος σταθμός το κύπελλο Τουρκίας και το παιχνίδι ημιτελικών Ανκαραγκιουτσού – Μπασακσεχίρ. Ο άσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει, αφού είχε αρχικά τιμή 2.63 και τώρα έχει φτάσει στο 2.20.

Τζίροι στοιχήματος

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο τζίρος κατευθύνθηκε κατά κύριο λόγο στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως συμβαίνει συνήθως όταν έχει ματς στο πρόγραμμα. Το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 385.503€ ως τώρα και το 58% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στον άσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Μαγιόρκα – Βαλένθια για τη Λα Λίγκα. Η αναμέτρηση έχει μαζέψει ποσό μέχρι τώρα στα 143.069€. Από αυτά, το 40% περίπου έχει πονταριστεί στο διπλό.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες προχωράμε και στον αγώνα που προαναφέραμε Δε Στρόνγκεστ – Φλουμινένσε. Ο τζίρος του τώρα είναι στα 33.347€. Από αυτά το περίπου 49% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30.