*36η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 6/9 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Ανζέ – Ρεμς 2-4

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΡΕΜΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λανς. Προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαλογκούν στο 23’, ισοφαρίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο 40’, δέχθηκε το 2-1 στο 55’. Η Λανς αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο απ’ το 19’.

Είχε δύσκολη αποστολή την περασμένη εβδομάδα στο “Μπολάρ”, επέστρεψε στις ήττες, έχασε με ανατροπή από τη Λανς. Κέρδισε πέναλτι – αποβολή (τραβηγμένες και οι δύο αποφάσεις) μετά το πρώτο 20λεπτο, μπήκε σε θέση οδηγού, αλλά υπέπεσε και αυτή σε πέναλτι και πήγε με το 1-1 στην ανάπαυλα. Δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο 45λεπτο, είδε μάλιστα τη Λανς να κάνει την ανατροπή και στο υπόλοιπο του αγώνα, παρότι είχε τη μπάλα στην κατοχή της, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Στιλ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Λιλ, δεν περνάει καλή φάση, έπεσε στην 11η θέση και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα κυνηγήσει την 8η θέση. Στο 8-5-4 το ρεκόρ στην έδρα της, τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια ήρθαν Under 2.5.

Παραμένουν τραυματίες ο επιθετικός Φαν Μπέργκεν, ο αριστερός μπακ Ντε Σμετ και ο επιτελικός χαφ Ντουμπιά, νέα απουσία ο χαφ Ματουσίβα.

ΡΕΜΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΖΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Μαρσέιγ. Προηγήθηκε με τον Σιμά στο 28’, ισοφαρίστηκε στο 34’, δέχθηκε το 2-1 στο 48’ και το 3-1 με πέναλτι στο 77’.

Πηγαίνει από ήττα σε ήττα προς το φινάλε της σεζόν, αλλά τουλάχιστον προσφέρει θέαμα στα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 από τη Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ”. Αιφνιδίασε την αντίπαλο στο ξεκίνημα, “χτύπησε” σε κόντρα επίθεση και ευτύχησε να μπει σε θέση οδηγού, αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ και η ισοφάριση ήρθε άμεσα. Το 2-1 ήρθε πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να απειλήσει, υπέπεσε σε πέναλτι και σε εκείνο το σημείο όλα τελείωσαν.

Πέμπτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Ντουζέ, “σπάει” όλα τα αρνητικά ρεκόρ στη Ligue 1, έχει “χαιρετήσει” εδώ και καιρό και παίζει καθαρά και μόνο για το γόητρο στις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν αδιαφορεί πάντως σε κανένα παιχνίδι και παρά τις ήττες δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο (σκόραρε στα πέντε πιο πρόσφατα, τα τρία τα έχασε στο ένα γκολ διαφορά).

Γνώρισε την ήττα στις 14/17 φετινές εξόδους της, οι έξι πιο πρόσφατες ήρθαν Over 2.5.

Εξέτισε ο στόπερ Ουντοντζί, επιστρέφουν επίσης οι χαφ Ελ Μελαλί, Καπέλ. Εκτός έμεινε ο χαφ Μπενταλέμπ, με την U20 της Γαλλίας απουσιάζει ο αριστερός μπακ Καλουμπά.

ΑΝΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 9/12 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα 6/7 τελευταία παιχνίδια.

Ρεμς – Ανζέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ