7η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Τρόμσο δεν έχει υποστεί ήττα από τη Μπόντο/Γκλιμτ στα πρόσφατα 2 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΤΡΟΜΣΟ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, εναντίον της ΧαμΚαμ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45’ ο Μπάσι σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 72’ ο Μελγκάλβις ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, όμως στο 90+11’ ο Βέστερλουντ με εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στην Τρόμσο. Στο 90+9’ αποβλήθηκε ο Σάντμπεργκ. 

Η Τρόμσο πανηγύρισε μια δύσκολη νίκη στην έδρα της ΧαμΚαμ (1-2), χρειάστηκε ένα γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις για να πάρει εν τέλει τους τρεις βαθμούς. Τρίτη νίκη στη σεζόν, δεύτερη εκτός έδρας, για το συγκρότημα του Χέλστρουπ, το οποίο στην πρεμιέρα της Eliteserien, επιβλήθηκε της Μόλντε στο “Άλφχαϊμ”, με σκορ 1-0. Η Τρόμσο είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και είναι ικανή να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο που μπορεί να την υποτιμήσει. Ο κόουτς Χέλστρουπ δεν υπολογίζει εκ νέου τους Μικάελσον, Όσκαρ Όπσαλ και Μάι Τραορέ. Αμφίβολοι Έιβαν, Βίντερ και Γκούντερσεν.

Τρόμσο Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*4/6 στο πρωτάθλημα είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-2 εντός έδρας, της Ρόζενμποργκ, για το πρωτάθλημα. Στο 7’ ο Μουμπάνια σκόραρε για το 1-0, στο 11’ ο Νίπαν ισοφάρισε και στο 45+2’ ο Βέτλεσεν έκανε το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58’ ο Ίνγκασον ισοφάρισε σε 2-2 και στο 60’ ο Μβούκα σκόραρε και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Στο 76’ αποβλήθηκε ο Σέλμπρεντ και στο 84’ ο Λόντε, ένας για κάθε ομάδα.

Η Μπόντο/Γκλιμτ είναι σε πολύ καλή κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνει ικανή να ανακτήσει τα σκήπτρα από τη Μόλντε. Επικράτησε και της Ρόζενμποργκ (3-2) εντός έδρας και αύξησε τη διαφορά της από την δεύτερη θέση. Νωρίτερα, πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Λίλεστρομ με σκορ 1-2. Έξι νίκες και μία ισοπαλία πλέον στην Eliteserien για το συγκρότημα του Χέτιλ Κνούτσεν, έχει χάσει βαθμούς μονάχα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος, Μπραν, παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της Eliteserien. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι τιμωρημένος ο Λόντε, είναι σταθερά εκτός οι Φετ, Βέτι, Σάλτνες. Αμφίβολοι Έσπεγιορντ, Κουμπρ. 

Μπόντο/Γκλιμτ Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/6 ματς τελευταία είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Τρόμσο – Μπόντο/Γκλιμτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ