44η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπλάκμπερν-Πρέστον 1-4.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σουόνσι με σκορ 4-2, στα πλαίσια της 43ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Πιρόε στο 2’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Άλεν στο 35’. Το 3-0 πέτυχε ο Ντάρλινγκ στο 44’ και το 3-1 ο Κάνον στο 48’. Το 3-2 έκανε ο Πάροτ στο 71’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πιρόε στο 90+4’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Πρέστον. Είχε λίγες ευκαιρίες, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη, όμως πλήρωσε τα αμυντικά της προβλήματα, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Σημαντικό «έδαφος» έχασε μετά τις διαδοχικές ήττες και πλέον η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για κείνη. Μπροστά της βρίσκει μία από τις ομάδες που προσπαθεί να προσπεράσει ώστε να βρεθεί εντός εξάδας και αυτό κάνει ακόμα πιο υποχρεωτικό το να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εικόνα της είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι σκοράρει σχεδόν μόνιμα, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Αμυντικά έδειξε μερικές αδυναμίες τελευταία, οι οποίες της κόστισαν και θα πρέπει να δείξει βελτίωση ώστε να μην το πληρώσει.

Πρέστον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 43ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γκάλαχερ στο 39’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουίλσον στο 90+5’.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Μπλάκμπερν. Καθόλου αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, παρά μόνο στην περίπτωση του γκολ, λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν εν τέλη να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει σήμερα, καθώς οι τελευταίες αναμετρήσεις της δεν έχουν πάει όπως θα ήθελε. Πολλές οι αστάθειες στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ εύκολα, την ώρα που μεσοεπιθετικά βρίσκει δίχτυα με το σταγονόμετρο. Θετικό το γεγονός ότι έχει μία αγωνιστική λιγότερη, αν όμως μπορέσει να πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα, αφού έτσι θα έχει τη δυνατότητα να πάρει διαφορά «ασφαλείας».

Μπλάκμπερν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πρέστον – Μπλάκμπερν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ