37η αγωνιστική

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Σαραγόσα – Έιμπαρ 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Αλμπαθέτε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 (19′, 38′, 56′), για να μειώσει απλά με τον Κίκε Γκονθάλεθ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων πρωταθλήματος για την Έιμπαρ, στο οποίο και μετρούσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκαΐθκα Γκαριτάνο φιλοξενήθηκε από την Αλμπαθέτε, από την έδρα της οποίας έφυγε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση της, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο παιχνίδι, μειώνοντας απλά στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της.

Παρά την απώλεια της αυτή, διατηρείται στην κορυφή της κατάταξης, ούσα παράλληλα στο +1 από τη δεύτερη Γρανάδα. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα 18 φετινά εντός της (11-6-1), μένοντας αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εξ αυτών, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες.

Έιμπαρ Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Σανταντέρ, για το πρωτάθλημα. Πήρε σαφές προβάδισμα με τους Σιμεόνε (20′, 61′), Μπερμέχο (26′) και Αθόν (45’+2), για να δεχθεί απλά τη μείωση με πέναλτι στο 84ο λεπτό. Με εννέα παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι (18′, 22′).

Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Σαραγόσα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φραν Εσκριμπά υποδέχθηκε τη Σανταντέρ, την οποία και συνέτριψε με 4-1. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από νωρίς.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια της για να μειώσει τη διαφορά από τα πλέι οφ, ούσα για την ώρα στο -8 από την πρώτη πεντάδα. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το διπλό σε κάποια από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-1). “Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι τώρα, οπότε και υπάρχει αρκετή δυσκολία, όμως στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση μας αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο κόουτς Εσκριμπά.

Σαραγόσα Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έιμπαρ – Σαραγόσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ