Προγνωστικά Euroleague (24/03): Χωρίς τον Μπαρτζώκα, πάλι μπορεί!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντησ προγνωστικα ευρωλικα 170323

5462.ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00, NOVASPORTS 4)

Χωρίς τον άρρωστο Γιώργο Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός σήμερα θα επιδιώξει να αντέξει στην «καυτή» Stark Arena του Βελιγραδίου με την πολύ καλή Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να διατηρήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη της κανονικής περιόδου. Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν sold out για τον σημερινό αγώνα, οπότε… καταλαβαίνετε!

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Πολύ δύσκολο ματς, όχι γιατί μόνο λείπει ο προπονητής, αλλά γιατί η γηπεδούχος είναι «στα πάνω της» και γιατί ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίζει να παίζει «στα κόκκινα», ενώ έχει ήδη προκριθεί στα πλέιοφς και το μόνο που του αρκεί είναι να διατηρήσει τη θέση στην πρώτη τετράδα και μαζί το πλεονέκτημα έδρας.

Απ’ την πλευρά της η Παρτιζάν έκανε μεγάλη νίκη την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, επί της Εφές με 84-97, κι έτσι πήρε «κεφάλι» για την πρόκριση στα playoffs (16-13 ρεκόρ). Έχει δύσκολο πρόγραμμα όμως, αλλά και τρία εντός, που είναι όλα «φωτιά»! Με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, άρα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη!

Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «διπλό» στην Πόλη πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέβιν Πάντερ με 19 πόντους, ενώ ο Ματίας Λεσόρτ  είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ και οι Ζακ ΛεΝτέι και Τζέιμς Νάναλι είχαν από 16 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, παίζει πολύ καλά, κέρδισε τη Ζαλγκίρις 72-74, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δύσκολα, κέρδισε και στο Λαύριο, οπότε πάει καλά στο Βελιγράδι από πλευράς ψυχολογίας. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, υπό την έννοια απουσίας παίκτη.

Ο «υπηρεσιακός» σήμερα κόουτς, όπως και στο Λαύριο, Χρήστος Παππάς έστειλε το μήνυμά του για τον αγώνα: «Η Παρτιζάν διαθέτει κίνητρο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει δυνατή έδρα, παίζει σκληρά, έχει αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή προφανώς. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας.

Ο κάθε αντίπαλος μιας τέτοιας ομάδας θα πρέπει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Κοινώς θα πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα», πρόσθεσε ο άμεσος συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης.

Παρτιζάν Βελιγραδίου-Ολυμπιακός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι λένε ότι ο Ολυμπιακός σήμερα θα χάσει, λόγω της έδρας και του κινήτρου που έχει η Παρτιζάν, συν την απουσία του Μπαρτζώκα. Εμείς λέμε ότι δε θα είναι τόσο εύκολο, οπότε θα πάμε με το να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,57, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Φυσικά το double/double του Βεζένκοφ (4,60) πάντα στα υπ’ όψη, αλλά και του Λεσόρ (6,40)…


5459.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (19:45, NOVASPORTS 5)

Δεν έχει περιθώρια η Φενέρ να χάνει από θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες, όπως την έπαθε χθες π.χ. η Εφές, που έχασε από την αδιάφορη Άλμπα Βερολίνου. Ισοβαθμεί πλέον με τη Μακάμπι σε νίκες (17) και αν χάσει σήμερα θα είναι μαζί της στην 5η θέση, έστω και με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Βέβαια μόνο ως αδύναμη δε μπορεί να θεωρηθεί η Ζαλγκίρις που έχει 15 νίκες έναντι των 17 της Φενέρ – άλλωστε οι Λιθουανοί είναι στην 8η θέση, «ακροβατούν» με την πρόκριση στα πλέιοφς και έτσι όπως παίζουν μπορούν να προβληματίσουν τον καθένα.

Πλήγμα, άλλωστε, αποτελεί για τη Φενέρ η απουσία του Σκότι Ουίλμπεκιν, όχι μόνο απ’ τον σημερινό αγώνα, αλλά και απ’ τους επόμενους, με χτύπημα στο γόνατο. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον 29χρονο για το σημερινό ματς, με την Ρεάλ στη Μαδρίτη (29/3), με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (31/3) και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και το ντέρμπι με την Αναντολού Εφές (6/4).

👉 Δείτε το σημερινό Πρόγραμμα Euroleague

Φενερμπαχτσέ-Ζαλγκίρις Κάουνας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φετινή σεζόν, ο Ουίλμπεκιν αριθμεί 11,1 πόντους και 2,6 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής. Εκτός παραμένουν και οι Ντισόν Πιερ (6.3 πόντοι, 3.4 ριμπάουντ) και Μετετσάν Μπιρσέν (2.4 πόντοι).

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική: η Φενέρ εντός έδρας από το Μιλάνο 75-82 (έχασε και πιο πριν από την Βαλένθια 82-80) και η Ζαλγκίρις 72-74 από τον Ολυμπιακό μέσα στο Κάουνας.

Οι γηπεδούχοι παρά την απουσία του Ουίλμπεκιν θα πρέπει να είναι σοβαροί για να πάρουν τη νίκη που τους είναι απαραίτητοι, αλλά δε θα έχουν εύκολο έργο. Θα πάμε με τη νίκη τους και το over 158,5 σε απόδοση 2,35 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την ελπίδα ότι οι Λιθουανοί θα είναι «μέσα» στον αγώνα μέχρι τέλους και έτσι θα οδηγήσουν και τη Φενέρ σε υψηλό σκορ…


5460.ΜΟΝΑΚΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (20:00, NOVASPORTS START)

Δύσκολο παιχνίδι για τη Μονακό, που δεν θα έχει τον Μάικ Τζέιμς στη σύνθεσή της, αν και τελείωσε η ιστορία με την ποινή του, αφού υποδέχεται τη Βαλένθια, η οποία κυνηγάει μια θέση στα πλέιοφς.

Οι Γάλλοι αν κερδίσουν πιάνουν τη Μπάρτσα στην 3η θέση με ρεκόρ 20-10 και βεβαίως αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να διεκδικήσουν τους δύο βαθμούς, αν και έτσι κι αλλιώς, πέραν κινήτρου, είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Έχουν τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, με Μακάμπι 86-67, με Παναθηναϊκό 84-70, με Μπασκόνια 93-102 και Βίρτους Μπολόνια με 81-68, ενώ έχει και τρεις σερί νίκες στη Γαλλία, δύο για το Κύπελλο, όπου θα παίξει στον τελικό (Ορτέζ 78-98 και Λε Μαν 87-78) και μία για το πρωτάθλημα με τη Λε Πορτέλ 99-78 (Ουαταρά 21, Μπλοσονγκέιμ 17), δείγμα της πολύ καλής κατάστασης της, ακόμη και χωρίς τον Τζέιμς.

👉 Δείτε πώς είναι αυτήν τη στιγμή η Βαθμολογία Euroleague

Μονακό – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάλογα καλή η κατάσταση όμως και της Βαλένθια, με τρεις σερί νίκες – 75-79 στη Τζιρόνα, 82-80 με φόλοου του Γουέμπ επί της Φενέρ, 80-72 τη Γρανάδα. Και η τελευταία της ήττα ήταν μέσα στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ στο τέλος 95-91. Άρα και η Βαλένθια είναι καλά, και μην ξεχνάμε ότι είναι μια Ισπανική ομάδα, που έχει καλούς Αμερικανούς κοντούς και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Πλήγμα όμως η απώλεια του Κλέμεν Πρέπελιτς (7.1 πόντοι) που θα μείνει εκτός για τον επόμενο μήνα, ενώ παραμένουν off οι Πραντίγια, Χίμενεθ και Βαν Ρόσομ. Αντίθετα επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο Κάιλ Αλεξάντερ. Ο αστέρας της ομάδας, Κρις Τζόουνς, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026.

Η έδρα της Μονακό μπορεί να μην είναι η πιο… «καυτή» της διοργάνωσης, αλλά σίγουρα οι παίκτες του Ομπράντοβιτς θα νιώθουν καλύτερα στο γήπεδό τους, οπότε θα παίξει έναν ρόλο και γι’ αυτό θα πάμε με τον άσο και το over 165,5 σε απόδοση 2,52, που βρίσκουμε στη Stoiximan, κι ας είναι ψηλό το χάντικαπ, με την πεποίθηση ότι οι Γάλλοι τρέχουν στην έδρα τους κι οι Ισπανοί είναι… Ισπανοί.

Μονακό – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ατομικά ειδικά στοιχήματα αν έπαιζε ο Τζέιμς, θα έπαιρνε λογικά πολύ ποντάρισμα, οπότε το «γυρίζουμε» στον… Ντιαλό, που κάνει καλά παιχνίδια τελευταία. Και στους πόντους του, και στα εύστοχα τρίποντα, όπως και σε κάτι ανάλογο του Κρις Τζόουνς…


5461.ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (20:00, NOVASPORTS 3)

Αν και κέρδισε μέσα στο Μιλάνο, στο ντέρμπι της Ιταλικής Λίγκας, παίρνοντας «κεφάλι» στην βαθμολογία εκεί, εντούτοις η Βίρτους έχει δύσκολο έργο για να προκριθεί στα πλέιοφς της Ευρωλίγκα, για να μην πούμε… θα χρειαστεί ένα θαύμα. Γιατί ακόμη και το «5 στα 5» έτσι όπως είναι η κατάσταση μπορεί να μην της φτάσει και μην ξεχνάμε ότι παίζει σήμερα π.χ. με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς, (10.3 πόντοι, 6 ασίστ, δεν έπαιξε και στο ντέρμπι με το Μιλάνο), ενώ αμφίβολοι είναι οι Κορντινιέ, Οτζελέγε και Παγιόλα, οπότε τα προβλήματα είναι αρκετά. Όσον αφορά στην Ευρωλίγκα, έχει ρεκόρ 13-16, και έχασε 81-68 από τη Μονακό την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Ρεάλ, είναι απλά η… Ρεάλ. Έχει προκριθεί ήδη στα πλέιοφς και κυνηγά τον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση, έστω κι αν είναι πίσω μια νίκη και υστερεί και στην ισοβαθμία, ενώ της χρειάζονται άλλες 2 νίκες για να εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη εβδομάδα νίκησε δύσκολα την Ολίμπια Μιλάνο με 91-87, με τον Τζάναν Μούσα να έχει 27 πόντους και τον Έντι Ταβάρες 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά στο πρωτάθλημα έχασε πάλι από την Μπασκόνια (4/4 ήττες) με 88-95 μέσα στη Μαδρίτη. Ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σέρχιο Γιουλ (6.7 πόντοι) και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (6.5 πόντοι), αλλά και στους μακροχρόνιους απόντες, Ράντολφ και Αλοσέν.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με την Βίρτους να έχει απώλειες και λίγες πιθανότητες για πρόκριση, το έργο της Ρεάλ, αν είναι σοβαρή αμυντικά, μπορεί να διευκολυνθεί σήμερα. Θα πάμε στο διπλό της «Βασίλισσας» πάνω από -4.5 πόντους σε απόδοση 1,88 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ οι πιο απαιτητικοί μπορούν να δουν και το διπλό με το over 160,5 σε πολύ καλύτερη απόδοση 2,90…


5463.ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00, NOVASPORTS 5)

Σε πολύ καλή κατάσταση το Μιλάνο που υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου, με σερί νικών (7 στα 8 τελευταία!), αλλά και πάλι και με «πέντε στα πέντε» δεν είναι σίγουρο ότι θα προκριθεί στην επόμενη φάση, στα πλέιοφς. Θα της χρειαστούν και άλλα αποτελέσματα ευνοϊκά για να τα καταφέρει, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τα παρατάει και παίζει και καλά.

Την Τρίτη, αν και τη θεωρούσαν αδιάφορη, πήρε σπουδαίο «διπλό» με 75-82 στην έδρα της Φενερμπαχτσέ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική και έτσι βελτίωσε το ρεκόρ της στο 13-16. Ηγέτης στην Πόλη ήταν και πάλι ο Σαμπάζ Νεϊπίερ, που είχε 26 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ ο Λουβαβού-Καμπαρό ήταν πολύ καλός, έχοντας 19 πόντους.

Παραμένουν εκτός οι Ντέβον Χολ, Κέβιν Πάνγκος και Τζίτζι Ντατόμε, ωστόσο επιστρέφει ο Σέιβον Σιλντς, παίκτης «κλειδί» για τα πλάνα του Μεσίνα και για τα αποδυτήρια.

Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη Μπάγερν πλέον οι αγώνες είναι ευκαιρία για να ετοιμαστεί για το Γερμανικό πρωτάθλημα, αφού δεν έχει ελπίδες πλέον για να προχωρήσει στα πλέιοφς. Απομένουν πέντε ματς στα οποία βεβαίως και θα παλέψει σε όλα, όμως το μυαλό θα είναι πλέον στις «μάχες» με την Άλμπα και τη Βόννη.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Άλμπα με 75-76 στον «εμφύλιο» που κρίθηκε από το κάρφωμα του Βέτζελ στη λήξη της αναμέτρησης και πρωταγωνιστές τους Γουίνστον με 14 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Μπόνγκα είχε 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στο πρωτάθλημα νίκησε άνετα την Μιτελντόϊτσερ με 87-66, με τον Αντρέας Ομπστ να έχει 27 πόντους με 7/11 τρίποντα – τον θυμάται καλά η Εθνική μας ομάδα! Δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Τρινκιέρι οι Ελίας Χάρις και Όγκουστιν Ρούμπιτ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Οθέλο Χάντερ.

Ανοικτό παιχνίδι θα γίνει, οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη, είναι σε καλό momentum και πιστεύουμε ότι θα πάρουν τη νίκη, ακόμη και πάνω απ’ το χάντικαπ των -7.5 πόντων, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε την πιο καλή απόδοση στον άσο και στο over 153,5 που «πληρώνει» 2,35 που βρίσκουμε στη Stoiximan, θεωρώντας ότι οι δυο ομάδες θα σκοράρουν χωρίς να έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού μόνο ο ένας «καίγεται» κι αυτός με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Καθημερινά, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το παμε στοιχημα τις βρίσκεις στο Betarades.gr:

✍️ Προγνωστικά
📊 Αναλύσεις Αγώνων Πάμε Στοίχημα
⚽️ Στοίχημα ποδόσφαιρο
🏀 Στοίχημα μπάσκετ
🎾 Στοίχημα τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.