*1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων των προκριματικών του EURO 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα.

*Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους μία φορά, σε σύνολο τριών αγωνιστικών για κάθε όμιλο. Προκρίνεται μονάχα η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. 

*Τα παιχνίδια του 5ου ομίλου διεξάγονται στην Ιρλανδία.

*Τα κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους, 2) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3) καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4) η διαφορά τερμάτων συνολικά στον όμιλο, 5) η καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο.

ΕΣΘΟΝΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ουγγαρία U19, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στην αναμέτρηση και έμειναν στο μηδέν. 

Η Εσθονία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε, πρέπει να βγάλει βελτίωση για να είναι περισσότερο ανταγωνιστική στη δεύτερη φάση των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πορεύεται με τον Άλο Μπάρενγκρουμπ στην τεχνική ηγεσία, ο μόλις 39 ετών τεχνικός ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2022. Σε ομάδες εντός συνόρων αγωνίζονται οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ, εκτός των Βάχερ της Φράιμπουργκ U19 και Βέκταλ της Ρόμα U19. 

Εσθονία U19 Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια είχαν under 2.5 τέρματα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΛΑΔΑ U19

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0 από το Ισραήλ U19, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Μόλις στο 7’ ο Μπινιαμίν σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι. Παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν στο υπόλοιπο παιχνίδι, το σκορ δεν άλλαξε. 

Η Ελλάδα προκρίθηκε στη δεύτερη φάση ως πρώτη από τον όμιλο, με Τσεχία, Ελβετία και Ανδόρα, έκανε δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές και υπερτερούσε στην ισοβαθμία με την Τσεχία, αφήνοντάς τη δεύτερη. Έχει ελπίδες να περάσει στα τελικά, η Ιρλανδία φαντάζει ο ισχυρότερος αντίπαλος του γκρουπ. Ο προπονητής Θέος, έχει ως σημαντικότερα ονόματα στην αποστολή τους Κούτσια των Σικάγο Φάιρ πλέον και Τζίμα που έπαιξε ήδη στη Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. 

Ελλάδα U19 Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με “2-3 τέρματα”

*4/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5 γκολ

Εσθονία U19 – Ελλάδα U19 στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ