*30η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Ντεν Μπος – Χέρακλες Αλμέλο 1-2

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εμφατική επικράτηση απέναντι στην OSS με 1-5 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το σκορ τα λέει όλα για την εικόνα της αναμέτρησης, είχε τον πλήρη έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και η επικράτησή της ήταν ολοκληρωτική. Ενδεικτικό πως όλα της τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, από το 50′ (όταν και άνοιξε το σκορ) και μετά. 

Συνεχίζει σταθερά στο κυνήγι της Τσβόλε και στο -6 από την πρώτη θέση (με ματς λιγότερο), αυτό βέβαια που την νοιάζει πρωτίστως είναι η άνοδος και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μοιάζει απίθανο να την χάσει. Οι τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις της μαρτυρούν πως έχει αφήσει οριστικά πίσω το μέτριο διάστημα με τις συνεχόμενες γκέλες, αλλά και το κόμπλεξ στα εκτός έδρας. Διεθνείς υποχρεώσεις για τον μέσο Σατριάνο, στα πιτς και θα λείψει ο δεξιός μπακ Μπάκμπορντ, πάντα εκτός με τραυματισμό ο μπακ Πόλεϊ, ο επιθετικός Νανκισί και ο μέσος Σέπερμαν.

Χέρακλες Αλμέλο Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Έβγαλε αντίδραση μετά τις συντριβές σε Τσβόλε και Φένλο, επικρατώντας με 3-1 της ντεφορμέ Ντόρντρεχτ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Καλύτερη ειδικά στο πρώτο μέρος, πήρε δίκαια το προβάδισμα δύο τερμάτων (31′, 40′), το οποίο και διαχειρίστηκε άψογα στην συνέχεια, παρά την μείωση του σκορ (55′) από την φιλοξενούμενη. Τέσσερα λεπτά μετά, κατάφερε να επαναφέρει την διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της και κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε». 

Η άμεση απομάκρυνση του τενχικού Ντε Χιρ μετά το πρωτοφανές 13-0 από την Τσβόλε, έφερε τον υπηρεσιακό Φαν Οβερμπέικ στην θέση του, με τον οποίον την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Σκοπεύει να αφήσει πίσω της την ταπείνωση που υπέστη πρόσφατα και να χτίσει για την επόμενη σεζόν. Εκτός έδρας παραμένει άλυτο το πρόβλημα με έντεκα ήττες σε δεκατέσσερα παιχνίδια (2-1-11). Τιμωρημένος ο μέσος Χαμουτί, πάντα εκτός ο στόπερ Φαν ντερ Βίντεν και ο φορ Κόνινχς, ούτε τώρα ο μέσος Αχανάς.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 5/7 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ