2η αγωνιστική

*Προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

*53 ομάδες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες αυτών. Η Γερμανία προκρίθηκε αυτόματα στα τελικά ως οικοδέσποινα και η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω των εχθροπραξιών με την Ουκρανία.

*Η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει υποστεί ήττα από τη Φινλανδία, στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον του Σαν Μαρίνο, στο πλαίσιο των προκριματικών. Στο 24’ ο Τσαρλς σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δεύτερη γκολ και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 67’ ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων. 

Η Βόρεια Ιρλανδία έκανε το… καθήκον της στην πρεμιέρα των προκριματικών, καθώς επικράτησε του αδύναμου Σαν Μαρίνο (0-2) εκτός έδρας. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα ωστόσο, αφού έβγαλε το πιο εύκολο ματς για όλους, στο γκρουπ. Η ομάδα του Μάικλ Ο’Νιλ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στο Nations League που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο, έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου, καθώς υπερτερούσε της Κύπρου στην ισοβαθμία. Τουλάχιστον δεν έπεσε κατηγορία, πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο Τζόνι Έβανς και ΜακΜίναμιν εξαιτίας τραυματισμών. Δεν κλήθηκαν οι Φλάναγκαν, Ντέιβις, Κόρι Έβανς, ΜακΓκιν, Ντάλας. 

Εθνική Βόρειας Ιρλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Χέιζαρντ (Σέλτικ), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ) – Αμυντικοί: Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Λιούις (Νιούκασλ), Μπάλαρντ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Όξφορντ), Μπράντλεϊ (Μπόλτον), Χιουμ (Σάντερλαντ), Τόαλ (Μπόλτον) – Μέσοι: ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Σέιβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), Σι Τσαρλς (Μάντσεστερ Σίτι), ΜακΓκίαν (Οστάνδη), Γκος (Μάδεργουελ), Πράις (Έβερτον) – Επιθετικοί: Μαγκίνις (Γουίγκαν), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Ντιόν Τσαρλς (Μπόλτον), Κένεντι (Αμπερντίν), Τέιλορ (Μπέρτον).

Βόρεια Ιρλανδία Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-1 εκτός έδρας, από τη Δανία, για τη φάση των προκριματικών. Στο 21’ ο Χόιλουντ σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 53’ ο Άντμαν ισοφάρισε σε 1-1, όμως και πάλι ο Χόιλουντ στο 82’ και στο 90+3’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Φινλανδία ήταν ανταγωνιστική στην αναμέτρηση με τη Δανία (3-1), το τελικό σκορ, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της, καθώς δέχτηκε δύο τέρματα στο φινάλε. Φυσικά, είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αμυντικούς προσανατολισμούς και δέχτηκε πίεση από τους Δανούς. Το συγκρότημα του Μάρκου Κάνερβα θέλει να παρουσιαστεί καλύτερο απ’ ό,τι στην τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε, το Nations League, όπου έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, πίσω από τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη και παρέμεινε στη β’ κατηγορία. Ο Κάνερβα δεν κάλεσε τους Σάουλι Βάισανεν, Οσόνεσι, Ούρονεν, Λαμ, Βάλακαρι, Νίσιλα. 

Εθνική Φινλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Βενέτσια), Σίνισαλο (Άστον Βίλα) – Αμυντικοί: Άλχο (Βόλος), Βάισανεν (Όστιν), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Ρίκαρντ Γένσεν (Γκόρνικ), Χόσκονεν (Κρακόβια), Όλιλα (Ελσίνκι), Πάλας (Ούλου), Πέλτολα (Ελσίνκι) – Μέσοι: Σούλερ (Γιουργκόρντεν), Λουντ (Μινεσότα), Καμαρά (Ρέιντζερς), Σόιρι (Ελσίνκι), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Νίσκανεν (Νταντί), Κάιρινεν (Σπάρτα Πράγας), Μάενπα (Βάρτα Πόζναν), Άντμαν (Χρόνινγκεν), Σούχονεν (Αμβούργο) – Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πόγιανπαλο (Βενέτσια), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κάλμαν (Κρακόβια).

Φινλανδία Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με “2-3 τέρματα”

*5/6 παιχνίδια τελευταία με under 2.5 γκολ

Βόρεια Ιρλανδία – Φινλανδία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ