*1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, με την τελική φάση να διεξάγεται στη Μάλτα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα.

*Οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μία φορά, δηλαδή συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

*Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι κατά σειρά: τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων, η διαφορά τερμάτων των μεταξύ τους αγώνων, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, η συνολική διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση συνολικά.

*Οι αγώνες αυτού του ομίλου διεξάγονται στην Πολωνία

*Και τις δύο φορές που έπαιξαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες, τα παιχνίδια τους έληξαν under 2,5

ΙΣΡΑΗΛ U19

Προηγούμενο ματς: Το Ισραήλ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Ελλάδα, με ένα τέρμα του Μπινιαμίν στο έβδομο μόλις λεπτό.

Το Ισραήλ ήρθε στην πατρίδα μας, έπαιξε ένα φιλικό με την εθνική μας, ενόψει των υποχρεώσεων και των δύο ομάδων σε αυτό τον θεσμό, μας κέρδισε με 0-1 και έφυγε! Νωρίτερα είχε χάσει από την Κροατία στον τελευταίο αγώνα του για τον όμιλο, καταφέρνοντας τελικά να πάρει την πρόκριση σε τριπλή ισοβαθμία με άλλες δύο ομάδες, την Κροατία και την Φινλανδία!

Πάντως και οι τρεις νίκες που έχει πετύχει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχουν έρθει χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της, κάτι που δείχνει πού βρίσκεται η περισσότερο δύναμη του.

Ισραήλ U19 Στατιστικά

*Εχει έξι συνεχόμενα N/G

*Εχει 4/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΛΩΝΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Η Πολωνία κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Τσεχία, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μούτσα (8’), Γκράτσα Μάρκες (42’), πριν μειώσει για την αντίπαλο της ο Σπατένκα στις καθυστερήσεις ημιχρόνου. Και ισοφαρίστηκε από τον Σλότσνικ στο 64’, αλλά ο Μπίνιεκ στο 69’ της έδωσε τη νίκη.

Και εδώ έχουμε μία τυπικά φιλοξενούμενη, καθώς η Πολωνία παίζει στην πατρίδα της, μπροστά στο κοινό της, που συνήθως είναι και ιδιαιτέρως ένθερμο. Και στον τελευταίο της αγώνα, κέρδισε σε ένα φιλικό με 3-2 την Τσεχία, προετοιμαζόμενη για την αποψινή αναμέτρηση.

Από τον όμιλο της πέρασε ως πρωτοπόρος, σε τριπλή ισοβαθμία με Εσθονία και Ιταλία, αφήνοντας εκτός συνέχειας μία παραδοσιακή δύναμη, την Ιταλία. Και το κατάφερε, παρόλο που έχασε με 0-1 εντός έδρας από την «σκουάντρα ατζούρα» υπερασπιζόμενη την καλή διαφορά τερμάτων που είχε.

Πολωνία U19 Στατιστικά

*Εχει 3/4 N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 4/7 over 2,5 στους τελευταίους αγώνες της

Ισραήλ U19-Πολωνία U19 στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ