*1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, με την τελική φάση να διεξάγεται στη Μάλτα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα.

*Οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μόνο μία φορά, δηλαδή συνολικά θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές σε κάθε όμιλο.

*Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι κατά σειρά: τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων, η διαφορά τερμάτων των μεταξύ τους αγώνων, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, η συνολική διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση συνολικά.

*Οι αγώνες αυτού του ομίλου διεξάγονται στην Ισπανία

ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Προηγούμενο ματς: Η Ουκρανία κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Σουηδία, με τον Γιάρμολικ στο 57’ να ανοίγει το σκορ, ενώ ο Κόλοντ στο 77’ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Μπορεί στην πατρίδα τους αρκετοί συγγενείς ή φίλοι τους να πολεμούν, αλλά οι Ουκρανοί νεαροί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να περάσουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και να ξεφύγει λίγο το μυαλό τους από τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν στη χώρα τους!

Και το έχουν πετύχει με εμφατικό τρόπο, αφού όχι απλά τερμάτισαν πρώτοι στην προηγούμενη φάση του ομίλου τους, το κατάφεραν με 3/3 νίκες! Γενικώς, σε αυτή την ηλικία, έχουν να ηττηθούν από τον Σπετέμβριο του 2019, όταν έχασαν με 1-3 εντός από την Ρουμανία. Από τότε, σε 13 αγώνες, έχουν τέσσερις ισοπαλίες και εννιά νίκες, τέσσερις σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, επί εποχής πολέμου, με τελευταία αυτή με 0-2 επί της Σουηδίας.

Ουκρανία U19 Στατιστικά

*Εχει 6/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 7/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19

Προηγούμενο ματς: Το Λουξεμβούργο κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Ουγγαρία, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με τον Φλικ. To δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε στο 69’ και παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε στο 76’, σκόραρε δύο γκολ ακόμη στο 86’ και στο 89’.

Το Λουξεμβούργο κέρδισε με 4-1 εντός έδρας την Ουγγαρία, σε ένα φιλικό παιχνίδι που έπαιξε για να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, με τα τρία προηγούμενα να είναι για την φάση του προηγούμενου ομίλου που συμμετείχε.

Και το εκπληκτικό είναι πώς το κατάφερε στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης επίθεσης, αφού είχε ίδιους βαθμούς με Τουρκία και Βουλγαρία, με τις οποίες έφερε ισοπαλία, με όλες αυτές τις ομάδες να κερδίζουν το Αζερμπαϊτζάν! Όμως είχε βάλει περισσότερα τέρματα από τους Βούλγαρους και πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Λουξεμβούργο U19 Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 2,5

*Εχει δύο συνεχόμενα N/G

Ουκρανία U19-Λουξεμβούργο U19 στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ