Προγνωστικά Euroleague (21/03): Ο άσος της Φενέρ

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντησ προγνωστικα ευρωλικα 170323

5454.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΙΛΑΝΟ (19:15, ΝOVASPORTS PRIME)

Mετά από έξι συνεχείς νίκες το Μιλάνο επέστρεψε στις… ήττες, έχοντας χάσει από τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη, στην Ευρωλίγκα, με 91-87 στο τέλος (Νέιπιερ 17, Μέλι 16, Μπάρον και Τόνουτ από 14). Και σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και από την Βίρτους Μπολόνια στο ντέρμπι της Ιταλίας, με 69-75, μέσα στο Μιλάνο!

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Αποτέλεσμα που επανέφερε την… γκρίνια και μάλιστα ενόψει ενός δύσκολου αγώνα, όπως ο σημερινός, με τη Φενέρ μέσα στην Πόλη. Πλέον δεν έχει και ελπίδες, πέραν κάποιων απίθανών μαθηματικών, για την πρόκριση, οπότε τα πράγματα στρέφονται πιο πολύ πλέον στο πρωτάθλημα.

Είναι, πάντως, σημαντική η απουσία του Σιλντς που τραυματίστηκε και πάλι πρόσφατα και η απουσία του φαίνεται πως έπαιξε ρόλο, συν ότι λείπουν ακόμη και οι Μπιλίνγκα, Χολ, Ντατόμε.

Φενερμπαχτσέ – Μιλάνο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από «κακή» ήττα όμως προέρχεται και η Φενέρ, που έχασε 82-80 από τη Βαλένθια, με φόλοου του Γουέμπ (πέρσι στη Λάρισα) με τη λήξη. Έτσι έχασε την ευκαιρία να κρατήσει τη διαφορά με τη 4η Μονακό στη μία νίκη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα τα… παρατήσει.

Θα έχει σήμερα την απουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού ο ομογενής γκαρντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, αφού αποκτήθηκε αργότερα, στο φινάλε των μεταγραφών, με την αναμέτρηση να είναι για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης, στην οποία δεν ήταν στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ.

Επιπλέον ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή τους και τους Ντεσόν Πιερ και Μετετσάν Μπιρσέν, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Τουλάχιστον μετά την ήττα από τη Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες στο ντέρμπι, κατ’ ευφημισμόν, με τη Μπεσίκτας, την οποία και κέρδισε εύκολα με 95-80. Πρωταγωνιστής ο Χέιζ με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε και ο Έντουαρντς με 14 πόντους.

Φενερμπαχτσέ – Μιλάνο στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Φενέρ να μην αρέσει τον τελευταίο καιρό, μπορεί οι εμφανίσεις της να μη συνάδουν με ομάδα πρωταθλητισμού, όμως σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει. Θα πάμε με τον άσο και το over 157,5 σε απόδοση 2,55 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ελπίζοντας πως η Μιλάνο θα είναι ανταγωνιστική και θα παίξει και πάλι σε υψηλό ρυθμό, κάτι που δεν έκανε με τη Βίρτους.


👉 Καθημερινά, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το παμε στοιχημα τις βρίσκεις στο Betarades.gr:

✍️ Προγνωστικά
📊 Αναλύσεις Αγώνων Πάμε Στοίχημα
⚽️ Στοίχημα ποδόσφαιρο
🏀 Στοίχημα μπάσκετ
🎾 Στοίχημα τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.