Προγνωστικά EuroCup (21/03): Ευκαιρίες στα… αμφίρροπα!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
Eurocup slider

5443.ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΤΡΕΝΤΟ (19:45, ΝOVASPORTS 4)

Το Αμβούργο είναι στην 8η προνομιούχο θέση του ομίλου, άρα σε θέση πρόκρισης, ενώ η Τρέντο είναι στην 9η, με διαφορά δύο νικών. Με νίκη της Τρέντο σήμερα, η διαφορά πάει στη μία νίκη και την τελευταία αγωνιστική παίζει Τρέντο – Σλασκ (αδιάφορη και αποκλεισμένη) και Γκραν Κανάρια – Αμβούργο, με τους Ισπανούς να είναι πρώτοι και… καλύτεροι στον όμιλο.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Συν ότι η Ιταλική ομάδα κέρδισε στον πρώτο γύρο με 85-80, άρα έχει το πλεονέκτημα στην πιθανή ισοβαθμία. Το βέβαιο είναι, πέραν των «σεναρίων», είναι και οι δυο ομάδες διάγουν απ’ την αρχή της χρονιάς, περίοδο… μετριότητας, χωρίς να εντυπωσιάζουν ούτε στο πρωτάθλημα των χωρών τους.

Αμβούργο – Τρέντο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τρέντο κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική του Eurocup τη Μπουντούτσνοστ με 79-76 και έχασε εντός έδρας από τη Ντερθόνα, για το πρωτάθλημα, με 73-75, μετά από «μάχη». Το Αμβούργο έχει τρεις σερί ήττες, με δύσκολη ήττα 91-85 στο Τελ Αβίβ από τη Χάποελ και μετά συνετρίβη από την Όλντενμπουργκ με 94-58!

Έχοντας δει και τις δυο ομάδες δεν μας εντυπωσιάζει… καμία, αλλά θεωρούμε καλύτερη στα σημεία την Τρέντο, οπότε θα στηρίξουμε αυτήν και το κίνητρό της, πηγαίνοντας στο διπλό με απόδοση 2.95, που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ οι πιο ρεαλιστές μπορούν να πάρουν το διπλό με χάντικαπ +4,5 και οι πιο… τολμηροί στο διπλό με under 160.5 σε απόδοση… 5,50!


5445.ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (20:00, ΝOVASPORTS 5)

Αγώνας για καλύτερο πλασάρισμα ανάμεσα στην πρωτοπόρο Γκραν Κανάρια και στην Μπουντούτσνοστ, μιας και οι δύο ομάδες ήδη έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους είναι πλέον σε ποια θέση θα τερματίσουν, αφού η  Γκραν Κανάρια είναι πρώτη, ενώ απομένει μία ακόμη αγωνιστική, μαζί με τη σημερινή. Η Μπουντούτσνοστ έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Τρέντο με 79-76, σε έναν αγώνα όπου κυνηγούσε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, ενώ η Γκραν Κανάρια συνέχισε τις νίκες κερδίζοντας στο ντέρμπι την Τουρκ Τέλεκομ με 89-79 και έχει έτσι και την πιθανή ισοβαθμία υπέρ της.

Μπουντούτσνοστ-Γκραν Κανάρια στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας μπορεί για τους Ισπανούς να είναι αδιάφορος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλύτεροι σαν ομάδα και ότι δεν θα χτυπήσουν το παιχνίδι. Οι Μαυροβούνιοι, από την άλλη πλευρά, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 9-7 ρεκόρ και προηγούνται με δύο νίκες των Λόντον Λάιονς, που είναι στην έβδομη θέση, ενώ κυνηγούν την Παρί και τον Προμηθέα Πάτρας, που έχουν από 10 νίκες.

Άρα οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, όμως είναι χειρότεροι σαν ομάδα, για αυτό και το παιχνίδι δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, σε κάποια από τις επιλογές μας. Θα προχωρήσουμε παρακάτω, αναζητώντας καλύτερες αποδόσεις…


5446.ΜΠΡΕΣΙΑ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΟΛΙΜΠΙΑ (21:30, ΝOVASPORTS START)

Η Μπρέσια έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση «πρόκριση» κερδίζονται σήμερα την αδιάφορη Τσεντεβίτα, καθώς είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, με επτά νίκες και ισοβαθμεί με την 8η Μπούρσασπορ, ενώ είναι και μία νίκη πίσω από τη Γαλλική Μπουρκ, που είναι 6η.

Οι εμφανίσεις της βέβαια δεν συνάδουν με αυτό το στόχο, καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Eurocup έχει χάσει – από την Βενέτσια με 90-64 και από τη Λιετκαμπέλις με 65-74 μέσα στην Ιταλία. Επίσης έχασε και στο ιταλικό πρωτάθλημα από την Πέζαρο με 88-79, επιστρέφοντας και πάλι στο γνωστό μέτριο εαυτό της, που είχε πριν από την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας.

Μπρέσια – Τσεντεβίτα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανές το κίνητρο που έχουν οι Ιταλοί για την νίκη, ενώ οι σλοβένοι προφανώς και θα παρουσιαστούν μη έχοντας κάποιο κίνητρο, αφού είναι τελευταίοι με τρεις νίκες και 13 ήττες, μη έχοντας καμία ελπίδα βέβαια για πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε προέρχονται και από τρεις σερί ήττες στον όμιλο, 94-68 από την Προμετέι, 87-94 από την Τσεντεβίτα και 90-85 από την Ουλμ.

Τουλάχιστον… κέρδισαν στην Αδριατική Λίγκα την Τσιμπόνα, το Σάββατο, με 90-85. «Μονόδρομος» η νίκη για τους Ιταλούς, για μια καλύτερη θέση στον όμιλο, οι οποίοι βέβαια δεν είναι και κάτι το εντυπωσιακό, και θα πάμε με την επικράτηση τους μαζί με το under 167,5 σε απόδοση 2,42 που βρίσκουμε στη Stoiximan.


👉 Καθημερινά, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το παμε στοιχημα τις βρίσκεις στο Betarades.gr:

✍️ Προγνωστικά
📊 Αναλύσεις Αγώνων Πάμε Στοίχημα
⚽️ Στοίχημα ποδόσφαιρο
🏀 Στοίχημα μπάσκετ
🎾 Στοίχημα τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.