*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νάσβιλ με σκορ 2-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Σάφελμπεργκ στο 37’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ουάσινγκτον στο 89’.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει κάνει στη φετινή σεζόν. Καθόλου καλή η εικόνα της, είναι φανερό πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει να βρει μέχρι στιγμής το δρόμο προς τα δίχτυα. Η σημερινή θα είναι η πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση και θέλει ιδανικά να πάρει το πρώτο της τρίποντο «δίπλα» στο κοινό της.

Μόντρεαλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Αλιάντζα, στα πλαίσια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μοντές στο 41’, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ με τον Λόι στο 45+1’. Το 2-0 πέτυχε ο Γκάζνταγκ με πέναλτι στο 62’ και το 3-0 ο Περέα στο 81’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Περέα με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 84’.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και από την άνετη επικράτηση-πρόκριση που πήρε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σε καλή κατάσταση, ανεβασμένη στις τελευταίες αναμετρήσεις της, δείχνοντας πως δεν την πτόησε ιδιαίτερα η ήττα από την Ίντερ Μαϊάμι (2-0). Βελτιωμένη στο αμυντικό της κομμάτι ύστερα από το ματς αυτό, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία της και στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Φιλαδέλφεια Γιούνιον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μόντρεαλ – Φιλαδέλφεια Γιούνιον στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ