Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των “16” στο Conference League, δεν ισχυεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σίβασπορ με ένα γκολ διαφορά οι δύο ομάδες οδηγούνται σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

* Με VAR

* Στον 1ο αγώνα (09/03): Φιορεντίνα – Σίβασπορ 1-0

* Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 8-0-1 απέναντι σε τούρκικες ομάδες, ηττήθηκε μόνο από την Μπασακσεχίρ (3-0) στον όμιλο του φθινοπώρου.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Ιστανμπούλσπορ. Ο Ετέμι (με πέναλτι) άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό, ο Ντουχάνεϊ στο 59’ έκανε το 2-0, στο 80’ αποβλήθηκε ο Γκραντέλ της Σίβασπορ και στο 88’ ο Λοκίλο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν έχει επιστρέψει καλά από την πένθιμη διακοπή η Σίβασπορ, την Κυριακή γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα, αλλά αυτή από την Ιστανμπούλσπορ έχει άλλοθι το σημερινό παιχνίδι. Με το μυαλό στη Φιορεντίνα ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του κόουτς Τσαλιμπάι, ο οποίος έκανε εκτεταμένο rotation, άλλαξε τα 8/11 του αρχικού σχήματος σε σχέση με το ματς στη Φλωρεντία, μόνο ο κίπερ Βουράλ και οι Έλληνες ξεκίνησαν σε αμφότερα.

Την Κυριακή, η άτυχη στιγμή του Γούτα έφερε το πέναλτι προβαδίσματος των γηπεδούχων, το οποίο όρισε την ταυτότητα του αγώνα. Η Σίβασπορ είχε την πρωτοβουλία, αλλά της έλειψε η ένταση και οι επιθετικές ιδέες, είχε μεγάλα προβλήματα στις αμυντικές μεταβάσεις και ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε περισσότερα γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Τυχερή ήταν και στη Φλωρεντία πριν μία εβδομάδα, πιέστηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, οι Ιταλοί έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν, τελικά πήραν προβάδισμα πρόκρισης από στατική φάση, στο κομμάτι που η Σίβασπορ είχε καταφέρει να περιορίσει τις απειλές. Στο τέλος πήρε μέτρα κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με δοκάρι του Γούτα σε στατική φάση και σουτ του Χαρίση από ευνοϊκή θέση.

Τιμωρημένος ο ηγετικός εξτρέμ και δεύτερος σκόρερ της ομάδας Γκραντέλ, εξαιρετικά αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Γιαταμπαρέ που δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια. Τραυματίες οι Γιαλτσίν (δεξί μπακ/χαφ), Οσμάνπασα (στόπερ), εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Ανχιέλσκι (φορ), Κεϊτά (χαφ), Καμαρά (στόπερ), Οκιουμούς (δεξί μπακ).

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 10/12 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

* Σκόραρε και στα 5 εντός έδρας παιχνίδια για το Conference League

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Κρεμονέζε. Ο Μαντραγκόρα άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και στο 50’ “σέρβιρε” για το 0-2 του Καμπράλ.

Επιβεβαίωσε και την Κυριακή στην Κρεμόνα ότι είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της ομάδα του Ιταλιάνο, πέτυχε 5η διαδοχική νίκη, έκλεισε ένα μήνα αήττητη (6-1-0) και ταξιδεύει στη Σεβάστεια με ακμαίο ηθικό για να υπερασπιστεί τον ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι, ο οποίος ενισχύθηκε μετά τη νίκη στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Θα έπρεπε να έχει “καθαρίσει” την πρόκριση από την προηγούμενη Πέμπτη η Φιορεντίνα, ξόδεψε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Τούρκους, τέλειωσε το παιχνίδι με 2.22 xGoals.

Την Κυριακή στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε μπήκε με κυριαρχική διάθεση, είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος και βρήκε το γκολ σε φόρτωμα της περιοχής. Διπλασίασε το προβάδισμά της με ωραία συνεργασία στο ξεκίνημα της επανάληψης, στην συνέχεια έριξε ρυθμούς, αλλά δεν το πλήρωσε καθώς ο κίπερ Σιρίγκου έβγαλε τετ α τετ που θα της έβαζε άγχος στα τελευταία λεπτά.

Συμπλήρωσε κάρτες την περασμένη Πέμπτη και δεν ταξίδεψε ο αρχηγός Μπιράγκι (αρ. μπακ), παραμένει εκτός ο Τέρζιτς (αρ. μπακ), νέο πρόβλημα ο Σοτίλ (εξτρέμ).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/8 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

* Δεν δέχθηκε γκολ στα 4/5 εκτός έδρας παιχνίδια για το Conference League

Σίβασπορ – Φιορεντίνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ