*Επαναληπτική μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1.

*Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν και πέναλτι.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Η Μπέτις έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Βιγιαρεάλ, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε έπειτα από τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, με τον Ιγκλέσιας στο 39’, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Πίνιο στο 55ο λεπτό, ενώ γλίτωσε από δεύτερο τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Μπέτις δεν είναι στα καλύτερα της, αν και απέφυγε την ήττα στη δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ, φέρνοντας 1-1, όμως με κάποια δόση τύχης, μετά το «βαρύ» 4-1 που έχασε στο «Ολντ Τράφορντ» πριν μία εβδομάδα. Και συμπλήρωσε τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, από την σημερινή της αντίπαλο.

Πάντως η γενικότερη πορεία της φέτος είναι αρκετά ικανοποιητική, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση της Primera Division, στο -3 από την τέταρτη Σοσιεδάδ που είναι στην τελευταία θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Τουλάχιστον είναι και στο +7 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της, Μανουέλ Πελεγκρίνι, είπε πώς η ομάδα του πρέπει να παλέψει από το πρώτο λεπτό, ώστε να γνωρίζουν, ακόμη και αν αποκλειστούν στο τέλος, πώς αυτό συνέβη από μία καλύτερη αντίπαλο και όχι επειδή έπαιξαν άσχημα οι ίδιοι στο γήπεδό τους! Εκεί που παραμένουν αήττητοι σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις φέτος, αν και στο πιο δύσκολο από τα τρία παιχνίδια τους, έφεραν ισοπαλία με την Ρόμα.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία Φεκίρ, χτύπησε και θα λείψει και ο κεντρικός αμυντικός Λουίζ Φελίπε.

Μπέτις Στατιστικά

*Εχει 7/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 11/17 over 2,5 εντός έδρας, 2/3 σε ευρωπαϊκά κύπελλα

*Εχει 11/17 G/G εντός έδρας, 2/3 σε ευρωπαϊκά κύπελλα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Σαουθάμπτον, σε έναν αγώνα που όλα άλλαξαν στο 34’ όταν αποβλήθηκε ο Κασεμίρο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, με 10 παίκτες, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά άντεξε ως το τέλος, γλιτώνοντας δύο φορές από το δοκάρι της, αλλά είχε και η ίδια ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Σαουθάμπτον, αλλά σε έναν αγώνα που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Και μάλιστα χωρίς τη μεγάλη της μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Κασεμίρο!

Αυτή η γκέλα την έφερε πιο κοντά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που δεν οδηγεί στο επόμενο Chanpions League, αν και παραμένει στην τρίτη θέση, όμως στο +6 από την πέμπτη Νιουκάστλ, με παιχνίδι περισσότερο.

Συνεχίζει, μετά την αρχή της σεζόν, όταν και έχασε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, να μην έχει χάσει δύο σερί παιχνίδια ξανά! Και μακριά από την έδρα της δεν έχει χάσει φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, με το πιο πρόσφατο να είναι πάλι στην Ισπανία, όπου έφερε 2-2 με την Μπαρτσελόνα, έπειτα από 3/3 νίκες σε άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα φέτος.

Εκτός των μακροχρόνια τραυματιών Μαρσιάλ, Ερικσεν, Φαν Ντεν Μπεκ, χτύπησε και θα απουσιάσει και ο Γκαρνάτσο, ενώ αρρώστησε και θα λείψει και ο Αντονι. Και όπως είπε ο Τεν Χάαγκ, οι Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες θα παίξουν κανονικά, παρόλο που είναι μία κίτρινη κάρτα μακριά από τιμωρία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει 3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/18 over 2,5 εντός έδρας, 2/4 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια

Μπέτις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ