37η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ρέντινγκ-Μπλάκμπερν 3-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Στόουκ με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χόεβερ στο 24’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο στο 43’. Το 3-0 πέτυχε ο Κάμπελ στο 75’, ενώ το 3-1 έκανε ο Ντίαζ στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκάλαχερ στο 90’.

Ήττα για τη Μπλάκμπερν, που πλήρωσε τις αμυντικές της αστάθειες. Δέχθηκε έντονη πίεση στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας το γκολ που θα την έφερνε πιο κοντά στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη ένα. Στα τελευταία λεπτά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων, μειώνοντας το σκορ με δύο γκολ.

Άμεση αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να βγάλει, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, δεν θεωρούμε πως η ήττα θα της μειώσει το ηθικό, καθώς έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια της πως είναι πολύ δυνατή εντός έδρας. Μπορεί και πρέπει παράλληλα να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει η αντίπαλός της, βρίσκοντας με μεγαλύτερη ευκολία δίχτυα, αν και δεν έχει δείξει πουθενά να δυσκολεύεται να σκοράρει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι σίγουρα η άμυνά της, αφού δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες στον τομέα αυτό και αποδείχθηκε περίτρανα στο τελευταίο της παιχνίδι.

Μπλάκμπερν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Βογκλσάμερ στο 11’ με πέναλτι.

Τρίτη σερί ήττα για τη Ρέντινγκ με «κατεβασμένα τα χέρια». Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς δεν δημιούργησε καθόλου ευκαιρίες, ενώ παράλληλα αμυντικά υπέκυψε σε παράβαση εντός περιοχής από νωρίς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διατήρησαν με ευκολία ως το τελευταίο σφύριγμα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, προσπαθώντας να διατηρηθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμά της αυτή την περίοδο, καθώς το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο στο οποίο αντιμετωπίζει ομάδα από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Προς το παρόν μετράει τρεις ήττες, έχοντας μάλιστα αποτύχει να βρει δίχτυα σε όλες, δείχνοντας πως περνάει μια περίοδο δυστοκίας στον τομέα αυτόν. Αμυντικά έχει πολλές αστάθειες, τις οποίες δεν μοιάζει ικανή να λύσει είτε μόνιμα, αλλά ούτε και προσωρινά, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς γκολ.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκμπερν – Ρέντινγκ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ