*30η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Τσβόλε – Ντε Γκράαφτσαπ 2-1

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μια νίκη έχει η Ντε Γκράαφτσαπ στα 10 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Τσβόλε (1-2-7).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Νέα εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Ντουτινχάιμ, που συνέτριψε με το εντυπωσιακό 0-4 την Ντόρντρεχτ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μπήκε πολύ δυνατά και με διάθεση να καθαρίσει το ματς από νωρίς, σκόραρε δύο γρήγορα τέρματα (10′, 16′) και όλα εν συνεχεία έγιναν απλούστερα. Χαλάρωσε κάπως στην επανάληψη και επέτρεψε να δεχτεί κάποιες απειλές, ωστόσο στο ρελαντί σκόραρε άλλες δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο (83′, 87′).

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν φαίνεται να έχει φορμαριστεί εξαιρετικά, ενώ την ίδια ώρα μοιάζει έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. Η σταθερότητα που τόσο έψαχνε εδώ και μήνες φαίνεται πως υπάρχει τώρα, δεδομένου ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό Ρούλοφσεν, αφού ο τεχνικός Πόλντερφααρτ νοσηλεύεται λόγω θέματος υγείας. Πάντα τραυματίας ο στόπερ Λάμερς, δεν υπολογίζεται μέχρι νεωτέρας ο φορ Μπένσχοπ, ακόμη ένα ματς στα πιτς για τον πολύπειρο μέσο Ντε Γιονγκ.

Ντε Γκράαφτσαπ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΣΒΟΛΕ

Προηγούμενο ματς: Με φόρα μετά το 13-0 επί της Ντεν Μπος ταξίδεψε στο Τίλμπουρχ και πανηγύρισε τεράστια νίκη ανόδου με 2-3 την περασμένη Παρασκευή επί της Βίλεμ. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και χάρη στην ποιότητά της κατάφερε να βρει δύο γρήγορα γκολ (13′, 26′). Η γηπεδούχος μείωσε άμεσα (30′), πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν έγινε στην συνέχεια ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η Τσβόλε κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος, αλλά κατάφερε να βρει τρίτο γκολ στο 79′. Δέχτηκε εκ νέου μείωση δέκα λεπτά μετά (89′).

Με δέκα αγώνες να απομένουν, θα μιλάμε για το μεγαλύτερο κάζο της ιστορίας της αν καταφέρει να χάσει την απευθείας άνοδο, με την διαφορά που έχει χτίσει αλλά κυρίως με το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Διατηρεί την διαφορά από την δεύτερη Χέρακλες (+3) και την τρίτη Άλμερε (+14). Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο εξτρέμ Λαχσίρ, παραμένει εκτός ο μπακ Γκάνγκσταντ και ο φορ Χούζεν, το ίδιο και ο μπακ Τουτουαρίμα.

Τσβόλε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 6/8 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΤΣΒΟΛΕ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ