36η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Τσέλτεναμ-Πιτέρμπορο 2-3.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σριούσμπερι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κλαρκ-Χάρις στο 17’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φλάναγκαν στο 21’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κεντ στο 87’.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Πιτέρμπορο με μια καλή εμφάνιση. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, όμως δέχθηκε άμεσα το γκολ της ισοφάρισης. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν κατά κύριο λόγο μοιρασμένο από θέμα ευκαιριών, όμως αποδείχθηκε αποτελεσματικότερη, βρίσκοντας το γκολ που της χάρισε εν τέλη τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί για δεύτερο σερί παιχνίδι, προκειμένου να αποσπάσει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Πολύ θετικά τα στοιχεία που έχει αφήσει μπροστά στο κοινό της, βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια, όμως παράλληλα δέχεται με σχετική ευκολία γκολ, χωρίς αυτό να την επηρεάζει ιδιαίτερα. Παραμένει στο κυνήγι των πλέι-οφ, αφού έχει και μία αγωνιστική λιγότερη από τις περισσότερες ομάδες που βρίσκονται εντός εξάδας, με αποτέλεσμα το τρίποντο σήμερα να είναι αρκετά σημαντικό.

Πιτέρμπορο Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Λίνκολν, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κακή εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Τσέλτεναμ. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν κατάφερε να απειλήσει με καμία από αυτές την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της πιέστηκε από τους φιλοξενούμενους, αλλά τους κράτησε μακριά από την εστία της, διατηρώντας έστω και δύσκολα το μηδέν παθητικό.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί προκειμένου να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Πιτέρμπορο. Ανεβασμένη τελευταία, έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, ειδικά στο αμυντικό της κομμάτι, όμως συνεχίζει να δυσκολεύεται η επιθετική της γραμμή, βρίσκοντας δίχτυα μόλις σε ένα από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πιτέρμπορο – Τσέλτεναμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ