*36η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Στόκπορτ – Κόλτσεστερ 1-0

*Η Κόλτσεστερ έχει 5/5 νίκες στο παρελθόν στο γήπεδό της απέναντι στην Στόκπορτ

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Μπράντφορντ, αν και πάλεψε αρκετά για να αποφύγει την ήττα, όμως δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, από τους Κουκ, Μπανκς, έχοντας γλιτώσει και από το δοκάρι της νωρίτερα.

Η Κόλτσεστερ ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Μπράντφορντ, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα, ενώ συμπλήρωσε τέσσερα σερί παιχνίδια που δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ! Και ειδικά στο γήπεδό της δεν έχει κερδίσει στους πέντε τελευταίους αγώνες, αν και έχει τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Εχασε μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έπεσε στην 20η θέση, αλλά εξακολουθεί να έχει σημαντική απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +9 από αυτήν.

Απόψε θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο νέος προπονητής της, Μπεν Γκάρνερ, που είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι της από την κερκίδα.

Εκτός του μέσου Τζατζ που δεν θα παίξει ξανά την φετινή αγωνιστική περίοδο, πιο πρόσφατα τραυματίστηκαν ο τερματοφύλακας Χόρνμπι, ο αμυντικός Ντάλισον και ο μέσος Σκούσε που θα λείψουν σίγουρα. Αλλά μάλλον θα επιστρέψει ο αμυντικός Τσέιμπερς που έχασε τα τελευταία παιχνίδια.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5

*Εχει 13/21 under 2,5 εντός έδρας, 11/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 13/21 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας, 9/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/21 G/G εντός έδρας, 9/17 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Η Στόκπορτ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Τζίλιγχαμ, σε έναν αγώνα που ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε και δύο δοκάρια, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα, με τον γκολκίπερ της να μην κάνει ούτε μία απόκρουση.

Η Στόκπορτ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Τζίλιγχαμ, σε ένα παιχνίδι που αν προσπάθησε μία ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη, σίγουρα ήταν αυτή. Και ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» της ισοπαλία, αμφότερες στο γήπεδό της, μετά την τελευταία ήττα της που ήρθε μακριά από την έδρα της! Ουσιαστικά δεν κερδίζει εδώ και τρία παιχνίδια.

Πάντως ο τελευταίος βαθμός την ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την όγδοη θέση. Και πλησίασε λίγο πιο κοντά, στο -4 για την ακρίβεια, από την τρίτη και τελευταία θέση που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του αμυντικού Σάουθαμ – Γουέιλς που χτύπησε πρόσφατα.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει τρία συνεχόμενα under 2,5 μαζί με N/G

*Εχει 10/20 over 2,5 εκτός έδρας, 9/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 10/20 G/G εκτός έδρας, 9/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/17 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Κόλτσεστερ-Στόκπορτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ