*17η αγωνιστική

*Νότιος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: ΟΦ Ιεράπετρα – ΠΑΟ Ρουφ 4-0

ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Προηγούμενο ματς: Ενδεχομένως πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση απέναντι στην Προοδευτική στο Κερατσίνι, αλλά ηττήθηκε με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2′, αλλά έβγαλε όμορφη αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17′. Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι θα μπορούσε να οδηγηθεί τόσο σε αυτόν όσο και στην γηπεδούχο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις καλές στιγμές. Εν τέλει, λύγισε στις καθυστερήσεις (90+4′).

Θεωρείται απίθανο να πάρει ακόμα και βαθμό. Η εικόνα του και η δυναμική που αποπνέει αγωνιστικά παραπέμπουν σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Συνεχίζει ουραγός, δεν τίθεται ζήτημα παραμονής του στην κατηγορία, απλώς περιμένει καρτερικά την ολοκλήρωση της σεζόν. Εν τέλει, πήρε το παιχνίδι με την Επισκοπή στα χαρτιά και κατ’ επέκταση τους πρώτους του βαθμούς, ενώ τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Πάντα εκτός με τραυματισμό ο επιθετικός Φράγκος.

ΠΑΟ Ρουφ Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε απέναντι στο Αιγάλεω εντός έδρας, μπλόκαρε επιθετικά, και σε ένα παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, έμεινε στο 0-0. Προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και υπό αυτό το πρίσμα δεν ήταν κακή η εικόνα της, ωστόσο έβγαλε θέμα στο σκοράρισμα και στα τελειώματα των φάσεων.

Το παράδοξο που συμβαίνει φέτος με τον ΟΦΙ είναι πως παρότι είναι ένας σύλλογο που ταλανίζεται από πολλά οικονομικά προβλήματα, δεν είχε επηρεαστεί μέχρι τώρα αγωνιστικά στο ελάχιστο. Στα τελευταία παιχνίδια πάντως, αυτό μάλλον συμβαίνει. Ειδικά από την στιγμή που αποχώρησε ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος είχε πιστωθεί το μεγαλύτερο μέρος της πορείας του μέχρι τώρα. Διάδοχος του τελευταίου ο Βαγγέλης Στουρνάρας, με πρόσφατη θητεία στον διαλυμένο Απόλλωνα Λάρισας. Το καλό για την ομάδα της Ιεράπετρας είναι πως είναι ήσυχη βαθμολογικά και δεν έχει τουλάχιστον να νοιαστεί για το αν θα παραμείνει στην κατηγορία.

ΟΦ Ιεράπετρας Στατιστικά

*Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ