EuroCup (07/02): Μία τραγωδία και ένα φαβορί…

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντησ προγνωστικα 220323

5702.ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΟΥΛΜ (21:15, NOVASPORTS PRIME)

Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και αμφίρροπη εξέλιξη. Βεβαίως το να νικήσεις Ισπανική ομάδα στην έδρα, όσο καλή ή κακή κι αν είναι, είναι πολύ δύσκολο. Και στην περίπτωση της Μπανταλόνα, είναι μια καλή ομάδα, οπότε πολύ δύσκολο το έργο της φορμαρισμένης, πάντως, Ουλμ.

Οι Γερμανοί έχουν έξι σερί νίκες εντός κι εκτός συνόρων – τρεις στο Eurocup με Λιετκαμπέλις 78-69, Μπρέσια εκτός με 72-85, Μπούρσασπορ με 92-86. Άλλες τρεις στη Μπόυντεσλίγκα, εκτός τη Σιντέινικς 87-91, μέσα τη Μπάμπεργκ 107-87 και έξω την ουραγό Μπαϊρόιτ με 64-80.

Μπανταλόνα – Ουλμ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπανταλόνα παραμένει, παρ’ όλα αυτά, το φαβορί, έχοντας τέσσερις νίκες στα τελευταία της έξι, αν και έχασε από την Προμετέι στο ντέρμπι του ομίλου στην προηγούμενη αγωνιστική με 95-90, στην «ουδέτερη» Ρίγα. Επέστρεψε στις νίκες με 73-65 επί της Μανρέσα και με ενδεχόμενη νίκη σήμερα βάζει πλώρη και πάλι για την πρωτιά.

Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι ισοβαθμούν, άλλωστε, στη 2η θέση με ρεκόρ 8-5, όπου είναι και η Μπουργκ και η Προμετέι είναι πρώτη με 9-4. Άρα οι τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ κρίσιμες και γι’ αυτό ο σημερινός αγώνας έχει έξτρα σημασία.

Με αυτό το δεδομένο και βάση τη φόρμα των ομάδων περιμένουμε να γίνει μεγάλη «μάχη», όμως οι γηπεδούχοι παραμένουν το φαβορί και έτσι θα τους εμπιστευθούμε στον άσο και το under 167.5 σε απόδοση 2.35 που βρίσκουμε στην Bet365, παρά το ότι οι δυο ομάδες σκοράρουν, αλλά αυτή τη φορά περιμένουμε να γίνει προσπάθεια και στην άμυνα εκατέρωθεν.


5701.ΤΡΕΝΤΟ – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (21:00)

Ο αγώνας ήταν επί θύραις για αναβολή μετά τα όλα όσα έγιναν δυστυχώς στην Τουρκία με τον μεγάλο σεισμό.

Πριν ληφθεί η απόφαση γράψαμε αυτή την ανάλυση:

UPDATE: Ο αγώνας θα γίνει κανονικά, αφού οι Τούρκοι είχαν ήδη ταξιδέψει στην Ιταλία. Διαβάστε την ανάλυσή μας:

Οι κλασικοί «επιπόλαιοι» Ιταλοί της Τρέντο υποδέχονται τους πολύ καλούς και σοβαρούς Τούρκους της Τουρκ Τέλεκομ, στη σκιά της μεγάλης τραγωδίας στα Τουρκοσυριακά σύνορα, και είναι δεδομένα το… αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αν αυτή γίνει. Η Τουρκ με συνεχείς νίκες εντός κι εκτός συνόρων είναι το φαβορί για τον αγώνα, για να μην πούμε για κάτι παραπάνω από μια απλή πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Τρέντο ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη χρονιά, αλλά δεν τις επιβεβαίωσε – έχει σερί ήττες στον όμιλο και μόλις 2-11 ρεκόρ, ενώ τώρα έχει τέσσερις ήττες, με τελευταίες απ’ την Χαποέλ Τελ Αβίβ εντός έδρας με 60-78 και προχθές πάλι εντός έδρας, για το πρωτάθλημα, από τη Σάσαρι, πάλι με μεγάλη διαφορά, 77-95.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι γνωστό πλέον τοις πάσι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμη κι όταν ήταν σε «κρίση», η οποία κράτησε λίγο. Επτά νίκες στα τελευταία δέκα ματς  – τελευταία ήττα από τη Χαποέλ στο Τελ Αβίβ με 84-82, και μετά νίκη με τη Μπούρσασπορ 84-63, με τη Σλασκ 76-63 και δύσκολα για το πρωτάθλημα 72-77 μέσα στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ.

H ανωτερότητα των Τούρκων είναι δεδομένο, το θέμα είναι η ψυχολογική τους κατάσταση με όσα γίνονται στην πατρίδα τους. Υπό κανονικές συνθήκες θα λέγαμε διπλό και under 159.5 σε απόδοση 2,45, που βρήκαμε στην Bet365, τώρα καλύτερα να το αφήσουμε…