24η αγωνιστική

*Μετρούν 7/9 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ζούλτε Βάρεχεμ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 1-3

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Άντβερπ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχναν το γκολ. Η Άντβερπ έπαιξε για την ισοπαλία, όμως ένα γκολ του Νιούκοοπ με κεφαλιά στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, ξέρει να νικά ακόμα και στο όριο σε σημαντικά παιχνίδια. Πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση για το Κύπελλο με αντίπαλο την Άντβερπ (1-0) εντός έδρας και ταυτόχρονα το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης. Τρίτη σερί νίκη για το συγκρότημα του Χέραρτς, όλες με μηδέν παθητικό και σκορ 1-0. Δεν έχει υποστεί ήττα σε 12 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αν απομονώσουμε τα εντός συνόρων, είναι αήττητη για 19 ματς. Για την ακρίβεια, τελευταία ήττα της, ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, από τη Γκενκ, με σκορ 1-2. Αποτελεί παρελθόν ο επιθετικός Ντάντε Βανζέρ ο οποίος πάει στο MLS για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με 5 εκατομμύρια ευρώ. Έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο, ο αντικαταστάτης του, Γιόρμπε Φερτέσεν. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Χοσέ Ροδρίγκεθ, Έκερτ Αγένσα.   

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4 σερί παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/11 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΧΕΜ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα, από τη Μέχελεν, με σκορ 1-2, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 2’ ο Φαντέρα σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, όμως στο 24’ ο Στορμ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50’ ο Μράμπτι σκόραρε και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Στο 85’ αποβλήθηκε ο Λαβαλέ για τη Ζούλτε Βάρεχεμ.

Η Ζούλτε Βάρεχεμ έχασε εντός έδρας από τη Μέχελεν (1-2) στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Η ομάδα του Λεγέ, έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει εκ νέου στην επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης του πρωταθλήματος. Προέρχεται από την ήττα εντός έδρας, από την Κλαμπ Μπριζ (1-2) και έμεινε για δεύτερο ματς χωρίς επιτυχία. Μετά τους έμπειρους Φόρμερ και Μπρουλς, απέκτησε και τον Κάρολ Φίλα με δανεισμό από τη Στρασμπούρ. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φαντέρα και Μπόρχα Λόπεθ, όπως και οι τραυματίες Ντε Μπάισερ, Ταμμπεντού, Μπραμ, Βίλεν. 

Ζούλτε Βάρεχεμ Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 8/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Ζούλτε Βάρεχεμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ