26η αγωνιστική

*Μετρούν 2/3 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Ιμπίθα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Λούγο στα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Ιμπίθα – Λούγο 3-2

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας, από την Αλμπαθέτε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 59’ ο Ντουμπασίν σκόραρε για το 1-0 της Αλμπαθέτε και στο 75’ ο Μάνου Φουστέρ πέτυχε δεύτερο γκολ και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λούγο εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την κατάταξη και την παρουσία της στη Σεγούντα Ντιβισιόν και του χρόνου. Συγκεκριμένα, είναι στην προτελευταία θέση και είναι φυσικό να αισθάνεται πίεση για άμεση συγκομιδή βαθμών. Ο Φραν Χούστο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής ο Γιοάν Καρίγιο. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την Αλμπαθέτε (2-0) η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη και έκτη στα πρόσφατα επτά ματς για το συγκρότημα του Φραν Χούστο. Απέκτησε τους Χαβιέρ Αβιλές, Χοσέλου. Πάντιτς και Αντόνι Λόπεθ. “Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, τελείωσε ο χρόνος για συγγνώμες”, δήλωσε ο νέος προπονητής της Λούγο. Εξέτισε ο Αλμπέρτο Ροδρίγκεθ, εκτός ομάδας ο Τσάβι Τόρες. Αμφίβολος ο Χουάνπε. Τραυματίες οι Χεσούς Φερνάντεθ, Λοσάνο. 

Λούγο Στατιστικά

*8/10 ματς τελευταία είχαν under 2.5 γκολ

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 7/12 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΜΠΙΘΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο την Καρταχένα, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 3’ Μπόρχα Βάγε σκόραρε για το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 26’ έκανε το 0-2. Στο 35’ ο Ερέρα μείωσε σε 1-2 και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 90+2’ ξανά ο Ερέρα ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ιμπίθα δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι και να πάρει νίκες, όμως για αρχή πήρε μια ισοπαλία στο παιχνίδι με την Καρταχένα (2-2) βγάζοντας αντίδραση από το 0-2 του πρώτου ημιώρου. Η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ έμεινε για έκτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, ήρθαν οι Χάβι Σεράνο, Αλαρκόν, Λούκας Γιούλις, Φάουστο Γκρίλο, Κάσε, Χοσέδα Μενάργκες και Μάρκος Μάουρο. Αποχώρησαν οι Άλβαρο Γκαρθία, Αρμάντο Σασούα, Γκολδάρ, Σέρχιο Καστέλ, Μίκι Βιγιάρ, Νταρίο Ποβέδα, Γκάλβεθ, Αζίζ και Ζε Κάρλος. “Προσπαθούμε να μετατρέψουμε τη δουλειά που κάνουμε σε θετικά αποτελέσματα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ιμπίθα, Αλκαράθ. Είναι αμφίβολοι Κριστιάν Ερέρα, Απέν, Μοράντε, εκτός ο αμυντικός Μάρκος Μάουρο.

Ιμπίθα Στατιστικά

*6/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 4/12 παιχνίδια εκτός έδρας

Λούγο – Ιμπίθα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ