*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γιορκ – Ολνταμ 1-1

*Οι τέσσερις τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες έχουν λήξει under 2,5

ΟΛΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ολνταμ έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Γκέιτσχεντ, παρόλο που ισοφάρισε με τον Κλαρκ στο 34’ το τέρμα που είχε δεχθεί στο 13’ από τον Κόντεχ. Μάλιστα τα δύο άλλα γκολ τα δέχθηκε στα τελευταία λεπτά, από τους Τίνκλερ (86’), Ολεϊ (90’) και ενώ ενδιάμεσα έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Η Ολνταμ έχει να αγωνιστεί 10 μέρες, από τότε ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Γκέιτσχεντ, αλλά στο κύπελλο ερασιτεχνών, το οποίο μοιάζει και πολυτέλεια για αυτήν, που προσπαθεί να αποφύγει τον δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό! Πάντως στους εφτά τελευταίους αγώνες στο γήπεδό της έχει μόλις μία ήττα και δύο νίκες.

Μετά από καιρό βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία παραμονής, σε απόσταση βολής ακόμη, στο +2 συγκεκριμένα, από αυτήν.

Πάντως μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που την απέκλεισε από έναν θεσμό, αρκετοί από τους οπαδούς της ομάδας εγείρουν ανησυχία για τον τεχνικό της, Ντέιβιντ Ανσγουορθ.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών, πήρε και τον μέσο Σέλτον από την Χάρτλπουλ.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει 7/8 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/13 over 2,5 εντός έδρας

*Εχει 9/13 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΙΟΡΚ

Προηγούμενο ματς: Η Γιορκ έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τσέλμσφορντ Σίτι, αν και προηγήθηκε με τον Ντάισον στο 28ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκε σχετικά σύντομα, από τον Εντυουάρντο Ναζ στο 36’.

Ιδιο χρονικό διάστημα με τη σημερινή της αντίπαλο έχει να αγωνιστεί και η Γιορκ, όπου για τον ίδιο θεσμό, το κύπελλο ερασιτεχνών, έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τσέλμσφορντ Σίτι, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι, εκεί που κέρδισε με 5-4. Και μπορεί να μην χάνει εδώ και τρία παιχνίδια, αλλά έχει μόνο μία νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδο της, με τέσσερις ήττες.

Συνεχίζει να είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ανέβηκε στην 14η θέση, στο -6 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ενώ ξέφυγε στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Τζέιμς, Κουχιάρ, Μαφούτα, με τον πρώτο να αναμένεται να επιστρέψει την άλλη εβδομάδα, ενώ ο τελευταίος θέλει δύο – τρεις εβδομάδες ακόμη για να γυρίσει.

Γιορκ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G

*Εχει 13/16 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 9/15 αγώνες εκτός έδρας με 2-3 γκολ

*Εχει 9/15 G/G εκτός έδρας

Ολνταμ – Γιορκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ