Champions League | Μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε τους 8;

Ανανεώθηκε:
champions league προημιτελικα

Κλήρωση τον Νοέμβρη, Μουντιάλ ενδιάμεσα, επιστροφή στα Πρωταθλήματα τον Γενάρη, αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ τον Φεβρουάριο. Κάθε χρόνο είναι δύσκολο να αναλύσεις τι θα συμβεί σε 3 μήνες από τώρα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που μπαίνει και μια μικρούλα παρένθεση παραπάνω, το ταπεινό Μουντιάλ.

Τα ζευγάρια βγήκαν, όμως, τα δεδομένα τα έχουμε για το πρώτο μισό της χρονιάς και εγώ θα προσπαθήσω να αναλύσω (και πιθανότατα θα αποτύχω οικτρά) το τι μπορεί να δούμε σε 3 μήνες από τώρα, στην επιστροφή των ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ζευγάρια σπουδαία, ομάδες που περιμέναμε κι άλλες που μας έβγαλαν τα μάτια και μας ενθουσίασαν, όλες μπλέχτηκαν μεταξύ τους και μας έβγαλαν μια οκτάδα πολύ ωραίων ματς που ανυπομονούμε να δούμε.

Τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τώρα για κάποιους αγώνες που θα γίνουν σε 3 μήνες; Σίγουρα λίγα και (θα φανεί εάν θα είναι) διαφωτιστικά.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ με κωδικό ➡️ 80FREE | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

🔷 Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα-ορισμός της αφέλειας Λειψία, εναντίον της πολύ ισχυρής Σίτι κοντράρονται και το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Λειψία εννοείται πως θα επιτεθεί, αυτό ξέρει να κάνει κι αυτό θα προσπαθήσει, από την άλλη ο Πεπ κι η Σίτι είναι μια ομάδα καταπληκτική στο ποδόσφαιρο κατοχής, άρα θα παλέψει με τα ίδια όπλα, με τη διαφορά πως σχεδόν έχει τελειοποιήσει αυτό το στιλ ποδοσφαίρου. Έχει τύχη η Λειψία; Ναι, εάν ο Ενκουνκού κάνει τους αγώνες της ζωής του, σε κάθε άλλη περίπτωση η πρόκριση είναι 95-5 για Σίτι.

🔷 Μπριζ – Μπενφίκα

Ίσως οι 2 αγαπημένες μου ομάδες στους ομίλους με υπέροχο ποδόσφαιρο και δίχως ίχνος φόβου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου, δείχνουν το δρόμο σε όλους πως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μονάχα στα top 5 πρωταθλήματα. Εξαιρετικά prospects και στους  μεν και στους δε, δεν βλέπω φαβοριτισμό υπέρ της μίας ή της άλλης, σίγουρα έχει η Μπενφίκα μεγαλύτερη εμπειρία σε ματς νοκ άουτ όμως μιλάμε για 2 καλοδουλεμένες ομάδες με άπλετο ταλέντο και άγνοια κινδύνου. Θα δώσω 55-45 υπέρ της Μπενφίκα καθώς το Μινιολέ vs Βλαχοδήμος έχει ξεκάθαρο νικητή στα μάτια μου.

🔷 Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Μια από τις πιο κακές φέτος ομάδες στην Αγγλία εναντίον της μεγαλύτερης δύναμης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η Λίβερπουλ θα πρέπει ταυτόχρονα να κάνουν step up 6-7 παίκτες της. Είναι εφικτό; Ίσως, όμως ταυτόχρονα απέναντι θα έχει μια ομάδα που έχει φάει αυτά τα ματς με το κουτάλι, ξέρει τι σημαίνει να είσαι φαβορί και να καλείσαι συνεχώς να το αποδείξεις και σίγουρα δεν φοβάται τη Λίβερπουλ, πόσο μάλλον τη φετινή, κακή version της. 10-90 υπέρ της Ρεάλ το συγκεκριμένο ζευγάρι.

ΕΔΩ βλέπεις κάθε μέρα τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ

🔷 Μίλαν – Τότεναμ

Η Τότεναμ του Κόντε είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που σιγά-σιγά μαθαίνει να κερδίζει ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά: η Μίλαν, ιδίως στην Ευρώπη δεν ξέρει να το κάνει αυτό. Επίσης, η Τότεναμ φέρνει συνεχώς νέους πρωταγωνιστές από τον πάγκο ενώ η Μίλαν έχει λίγους πρωταγωνιστές τη φετινή χρονιά. Θα αντέξει η Μίλαν στο σκληροτράχηλο παιχνίδι της Τότεναμ; Θεωρώ πως ναι, κι αν δεν ήταν ο Κόντε ίσως να την έχριζα ακόμα και φαβορί εναντίον της άπειρης στην Ευρώπη Τότεναμ. Ο Ιταλός ξέρει κι από Ευρώπη, ξέρει κι από Ιταλία καλύτερα απ’ τον καθένα, οπότε η πλάστιγγα γέρνει στο 40-60 υπέρ της αγγλικής ομάδας.

🔷 Άιντραχτ – Νάπολι

Εδώ βλέπω και φαβορί ξεκάθαρο και μια μεγάλη ευκαιρία για το τρένο της Νάπολι να πάρει ακόμα ένα μεγάλο boost και να βρεθεί στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ! Θεωρώ πως είναι ανώτερη τόσο τακτικά όσο και ποιοτικά, με πολλούς παίκτες σε τρελή φόρμα (για την ακρίβεια, τόσους πολλούς που ακόμα κι αν κάποιος αρχίσει να «πέφτει», η φετινή Λερναία Ύδρα έχει τρόπους να τον καλύψει. Ξεκάθαρα 5-95 για την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

🔷 Ντόρτμουντ – Τσέλσι

Ταλέντο εκατέρωθεν, δημιουργικές ομάδες με υψηλά ποσοστά κατοχής αλλά και αφέλειας, και από τις 2 μεριές. Ο άπειρος σε τόσο υψηλό επίπεδο Πότερ θα έχει φτιάξει την Τσέλσι που ονειρεύεται μέχρι τον Φλεβάρη; Ιδού το μεγάλο ερωτηματικό. Πιο «ψημένη» κι έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις η Τσέλσι, πιο άπειρη και σίγουρα όχι αποτελεσματική στα δύσκολα η Ντόρτμουντ. Γέρνει η πλάστιγγα προς Αγγλία μεριά μεν, αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο δεν ξέρω αν ο Πότερ θα έχει καταφέρει να έχει όλο το Λονδίνο στο πλευρό του, ή εάν ο Αμερικάνος ιδιοκτήτης ήδη θα ορέγεται άλλον προπονητή. Για την ώρα, 30-70.

🔷 Ίντερ – Πόρτο

Πανέμορφο ζευγάρι μεταξύ 2 ομάδων που στα Πρωταθλήματά τους παρουσιάζονται κατώτερες των περιστάσεων αλλά στην Ευρώπη βρήκαν τρόπο και έπαιξαν κι όμορφο ποδόσφαιρο. Πολύ μοιρασμένο ζευγάρι, δυο «αγαπητικιές» του Ζοσέ Μουρίνιο, σίγουρα θα υπάρχει πολλή τακτική και λίγο δημιουργικό ποδόσφαιρο και αυτό ίσως βοηθήσει την πιο σκληροτράχηλη Ίντερ. 55-45 με τα χίλια ζόρια βέβαια, δεν υπάρχει φαβορί εδώ.

🔷 Παρί – Μπάγερν

Αν όλοι είναι υγιείς μετά το Μουντιάλ, εάν όλοι γυρίσουν κι είναι καλά, θα μιλάμε για ένα ζευγάρωμα-πρόωρο τελικό που θα σκληραγωγήσει τη νικήτρια ομάδα να φτάσει μέχρι τέλους. Τα επίπεδα πνευματικής και τακτικής ετοιμότητας θα πρέπει να είναι σε απίστευτα επίπεδα, οι 2 ομάδες έχουν καταπληκτικές μονάδες και θα κερδίσει αυτή που θα παρουσιαστεί με τη μεγαλύτερη συνοχή και που θα μπορεί να αντιδράσει ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Για εμένα, το ego της εμπροσθοφυλακής των Γάλλων είναι ντεσαβαντάζ όταν καλείται να παίξει εναντίον μιας ομάδας που έχει το «εμείς» πολύ πιο πάνω από το «εγώ» της. 40-60 υπέρ Γερμανών, με μόνη παρένθεση πως εάν πάρουν το Μουντιάλ, ενδεχομένως να μην εμφανιστούν τόσο διψασμένοι σε αυτό το νοκ-άουτ.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.