*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Τσέστερφιλντ – Γουίλντστοουν 1-1

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίλντστοουν κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Τορκί, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή αντίπαλου παίκτη μόλις στο έβδομο λεπτό! Προηγήθηκε με τον Κρέτζμαρ στο 41ο λεπτό, αλλά ισοφαρίστηκε από 10 παίκτες, από τον Εβανς στο 46’, παίρνοντας τη νίκη με τέρμα του Ομπιέρο στις καθυστερήσεις!

Η Γουίλντστοουν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην έδρα της Τορκί, με 1-2, έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις! Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη της νίκη, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει τέσσερις σερί, εφτά στους εννιά τελευταίους αγώνες εκεί όπου έχασε μόνο από την Γκέιτσχεντ και έφερε ισοπαλία με την πρωτοπόρο Ρέξαμ!

Ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την απόσταση της να μειώνεται στο -3 από την πρώτη επτάδα που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που δεν μπορεί να θεωρείται απόσταση βολής.

Χτύπησε ο μέσος Αλαράκχια που δύσκολα θα αγωνιστεί απόψε.

Γουίλντστοουν Στατιστικά

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα over 2,5

*Εχει 11/16 G/G εντός έδρας, όλα στο πρωτάθλημα

*Εχει 9/16 over 2,5 εντός έδρας, όλα στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Τσέστερφιλντ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Γέοβιλ, σε έναν αγώνα που μπήκε αρκετά δυνατά, έχασε ευκαιρίες, πριν προηγηθεί με πέναλτι του ΜακΚάλουμ στο 35’. Όμως ισοφαρίστηκε από τον Λο στο 43’ και στο δεύτερο ημίχρονο «παγιδεύτηκε» στο χαμηλό ρυθμό της αντιπάλου και δεν άλλαξε κάτι.

Η Τσέστερφιλντ από την μεριά της δεν κατάφερε να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Γέοβιλ. Εχει δύο σερί νίκες εκτός, με ίδιο σκορ (1-2), τρεις στους 10 τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα.

Είναι πάντα εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο στην κατηγορία της, ανεβαίνοντας πάλι στην 4η θέση, ξεφεύγοντας στο +7 από την όγδοη θέση που δεν εξασφαλίζει συμμετοχή στα πλέι οφς για την άνοδο. Και πλησίασε στο -6, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα (Γουόκινγκ), που είναι στην τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς.

Εκτός του τραυματία μέσου Ογιελέκε, χτύπησε ο επιθετικός της Ασάντε που δύσκολα θα παίξει ξανά φέτος και από τα τελευταία παιχνίδια έλειψε και ο πρώτος της σκόρερ, o επιθετικός Ντόμπρα, για τον οποίο υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να επιστρέψει απόψε, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ρόου (ΕΠ), Πάλμερ (ΑΜ) που επίσης έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G

*Εχει τέσσερα συνεχόμενα 2-3 γκολ

*Εχει 14/21 over 2,5 εκτός έδρας, 12/18 στο πρωτάθλημα

Γουίλντστοουν-Τσέστερφιλντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ