*15η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Αούστρια Βιέννης – Τιρόλ 2-1

*GG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Αυστρίας

ΤΙΡΟΛ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-2) της Κλάγκενφουρτ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Σάμπιτζερ (2′) και Ράνασερ (42′), απάντησε ισάριθμες φορές ο Πινκ (44′, 76′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μούλερ με τη συμπλήρωση των 90′.

Εκμεταλλευόμενη την κάκιστη αμυντική λειτουργία της Κλάγκενφουρτ, η Τιρόλ επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα αυτής επικρατώντας με 3-2. Απώλεσε προβάδισμα δύο γκολ στο 76′, προτού πετάξει μία και καλή τους γηπεδούχους στο καναβάτσο με τη συμπλήρωση των 90′.

Ήταν η τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 20 βαθμούς βρίσκεται στο +1 από τη σημερινή αντίπαλό της. Θα πρέπει να γυρίσουμε τρία χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας νίκη της Τιρόλ επί της Αούστρια Βιέννης στο πρωτάθλημα: Τον Ιούλιο 2019 με 3-1. Έκτοτε σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες.

ΤΙΡΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Σκόραραν οι Γεχεζκέλ (29′), Σαφούρι (33′), Σέχτερ (63′) και Χαντλ (73′ αυτ.).

Την απογοητευτική πορεία της στον 3ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ ολοκλήρωσε μεσοβδόμαδα η Αούστρια Βιέννης, γνωρίζοντας τον διασυρμό στο Ισραήλ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά (4-0). Συγκεντρώνοντας μόλις δύο βαθμούς τερμάτισε στην τελευταία θέση κι αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Μετά κι από την πρόσφατη αιφνίδια έξοδό της από το Κύπελλο Αυστρίας, επικεντρώνεται μόνο στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Άλταχ (2-1 εντός) φτάνοντας στους 19 βαθμούς. Μακριά από το σπίτι τους οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν αήττητοι σε πέντε αγωνιστικές (3-2-0), σημειώνοντας τουλάχιστον από δύο γκολ σε όλες (δέχτηκαν γκολ στις τέσσερις).

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΙΡΟΛ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ