12η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, εναντίον της Βαλένθια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 52’ ο Καβάνι με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0, όμως με τον ίδιο τρόπο στο 66’ ο Μουρίτσι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83’ ο Κανκ-Ιν ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. 

Η Μαγιόρκα έβγαλε αντίδραση έπειτα από ένα αρνητικό σερί και πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα της Βαλένθια (1-2). Καταλυτικός στην επίθεση για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μουρίτσι, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες και σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης από την “άσπρη βούλα”. Άλλη ομάδα με αυτόν στην ενδεκάδα η Μαγιόρκα του Χαβιέρ Αγκίρε. Νίκησε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, όπου είχε απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Επίσης, σκόραρε έπειτα από δύο ματς με μηδέν γκολ, δίχως τον τιμωρημένο Μουρίτσι τότε. “Αυτή η ομάδα θα παλεύει κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο”, δήλωσε ο επιθετικός της Μαγιόρκα, Αμάτ Εντιαγέ. Όσον αφορά την αποστολή, δεν υπολογίζονται εκ νέου οι Γκρέιφ, Καντεβερέ, Γιαμπρές οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν σημαντικά στην τρέχουσα αγωνιστική περιοδο. Τιμωρημένος ο μέσος Μπατάγλια.

Μαγιόρκα Στατιστικά

*7/10 επίσημα ματς είχαν under 2.5

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο την Έλτσε, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 11’ ο Πέρε Μίγια σκόραρε για το 0-1, όμως στο 24’ ο Εξπόσιτο ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 67’ ο Μπρέιθγουεϊτ έκανε την ανατροπή για την Εσπανιόλ, όμως στο 82’ ο Βερδού ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Εσπανιόλ διαθέτει μαχητικό σύνολο, το δείχνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της, όμως έχει θέματα στην άμυνα και βγάζει αδυναμία να πάρει νίκες που ενδεχομένως αξίζει. “Αναλύεις τα παιχνίδια και είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει. Είναι ανεξήγητο πώς χάθηκε η νίκη σε ένα ματς όπως αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Ντιέγο Μαρτίνεθ. Προέρχεται από την εντός έδρας απώλεια δύο βαθμών, ύστερα από την ισοπαλία με την Έλτσε (2-2).

Οι “Περικίτος” έκαναν αρχικά την ανατροπή στο σκορ, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μείνουν μπροστά στο σκορ και να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη. Νωρίτερα, δε μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Οσασούνα και έχασαν με 1-0. Αυτή είναι και η μοναδικη ήττα για το συγκρότημα του Ντιέγο Μαρτίνεθ στα πρόσφατα πέντε ματς. Όμως, αντίστοιχα, μετρά και μονάχα μία νίκη, εκείνη επί της Βαγιαδολίδ με 1-0 στη Βαρκελώνη. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Ρουμπέν Σάντσεθ, Αδριά Πεδρόσα και Γκόρι.

Εσπανιόλ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Μαγιόρκα – Εσπανιόλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ