*5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στον πρώτο γύρο: Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-1.

*Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε 2/2 νίκες κόντρα στη Μαρσέιγ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2018-2019.

*Η Μαρσέιγ έρχεται από 8/11 ήττες κόντρα σε γερμανικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2-1-8).

*Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετρά 5/5 εντός έδρας νίκες κόντρα σε ομάδες της Γαλλίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Γκλάντμπαχ. Το 0-1 ο Λίντστρεμ στο 6’, το 0-2 έκανε ο Εμπίμπε στο 29’, το 0-3 ο Λίντστρεμ στο 45’. Μείωσε η Γκλάντμπαχ στο 72’.

Είναι σε τρομερή κατάσταση, το έδειξε και το Σάββατο στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Γκλάντμπαχ. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, η φορμαρισμένη Άιντραχτ εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 29’, η πρώτη σε αντεπίθεση, η δεύτερη από κόρνερ και έβαλε τις βάσεις για το “τρίποντο”. Το ματς ήταν “ανοιχτό”, είχε φάσεις και η Γκλάντμπαχ, ωστόσο το 0-3 λίγο πριν το ημίχρονο τελείωσε οριστικά το ματς. Μείωσε στο 72’ η Γκλάντμπαχ, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Τρίτη σερί νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις για την Άιντραχτ, δεύτερη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά το εντός έδρας εμφατικό 5-1 επί της Λεβερκούζεν. Έρχεται από έξι νίκες στα τελευταία οκτώ ματς για την Μπουντεσλίγκα, πλέον ανέβηκε στους 20 πόντους και βρίσκεται στο -2 απ’ τη δεύτερη Μπάγερν! Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Γκλάσνερ ηττήθηκε 3-0 στην πρεμιέρα απ’ τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ”, συνέχισε με εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Τότεναμ, ενώ ηττήθηκε στο Λονδίνο (3-2).

Μετρά 4 πόντους και καταλαμβάνει την τελευταία θέση του ομίλου, οφείλει να κερδίσει απόψε αν θέλει να έχει ελπίδες για διεκδίκηση της πρόκρισης, κλείνει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας κόντρα στη Σπόρτινγκ. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Τούτα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΡΣΕΪΓ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Λανς. Το γκολ ο Νταβίντ Κόστα στο 78’. Άδικο το αποτέλεσμα, καθώς η Μαρσέιγ είχε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Δεν πατά καλά τελευταία, έχασε και απ’ τη Λανς το Σάββατο, μάλιστα εντός έδρας! Στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε 2-3 μεγάλες φάσεις, ήταν απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος η Λανς “ξεμύτισε”, έδειξε στη Μαρσέιγ ότι οφείλει να είναι προσεκτική, οι Μασσαλοί δεν πήραν το… μήνυμα, τελικά το γκολ ήρθε για τον αντίπαλο με αρκετή δόση τύχης στο 78’ (από κόντρα άλλαξε πορεία).

Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και το εντός έδρας 1-2 απ’ την Αζαξιό. Μετρά ρεκόρ 7-2-3 και με 23 πόντους είναι στο -9 απ’ την πρωτοπόρο Παρί, στο -4 απ’ τη δεύτερη Λανς. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκίνησε με δύο σερί ήττες κόντρα σε Τότεναμ (2-0 εκτός) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-1 εντός), στη συνέχεια ήταν καταπληκτική στο εντός έδρας ματς με τη Σπόρτινγκ (4-1), την οποία κέρδισε και στην Πορτογαλία (0-2). Σε αμφότερα τα ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ η Μαρσέγι έπαιξε με παίκτη παραπάνω από νωρίς!

Με έξι πόντους μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την πορτογαλική ομάδα, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία. Σήμερα αν κερδίσει και παράλληλα κερδίσει και η Τότεναμ, εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο τελευταίο ματς υποδέχεται την αγγλική ομάδα.

ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 10/15 τελευταία παιχνίδια.

*NG τα 9/13 πρόσφατα ματς.

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ