*13η αγωνιστική

*Η Ολντερσοτ έχει υποδεχθεί εννιά φορές στο παρελθόν την Ιστλεϊ και την κέρδισε μόνο την Πρωτοχρονιά του 2020, έχοντας χάσει τις άλλες οκτώ!

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ολντερσοτ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Γουίλντστοουν, αν και προηγήθηκε με τον Βίνσεντ μόλις στο έβδομο λεπτό. Αλλά στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση και δεν άντεξε, δεχόμενη την ισοφάριση από τον Μπράουνε στο 66’ και στο 76’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και δεύτερο γκολ απέναντι της.

Η Ολντερσοτ ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Γουίλντστοουν, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αν και ήταν η πρώτη στο γήπεδό της έπειτα από δύο σερί νίκες που είχε πετύχει εκεί. Εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά είναι και αυτή με τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία.

Βρέθηκε πάλι αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στην τελευταία θέση παραμονής, στην 20η για την ακρίβεια, ούσα ισόβαθμη με δύο ομάδες εντός ζώνης υποβιβασμού.

Χτύπησε πρόσφατα ο αμυντικός Πάρτινγκτον, χάνοντας τα προηγούμενα παιχνίδια, όντας αμφίβολος για απόψε και τιμωρημένος είναι ο μέσος Γουίλαν.

Ολντερσοτ Στατιστικά

*Εχει 5/7 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, 7/11 συνολικά.

*Εχει 5/6 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΛΕΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ιστλεϊ έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γκέιτσχεντ, αν και προηγήθηκε με τον Χιλ στο 20’ και είχε και μεγάλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αλλά δεν το κατάφερε και τελικά ισοφάρισε για την αντίπαλο της ο Τζάρβις στο 74’.

Η Ιστλεϊ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Γκέιτσχεντ, παραμένοντας αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία εκτός έδρας, έπειτα από τρεις σερί ήττες μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πετύχει πάντως και μία νίκη ως τώρα εκτός.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση του για την ακρίβεια, αλλά έμεινε λίγο πίσω, στο -4 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Καμπ, επομένως δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Ιστλεϊ Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/11 G/G στη σεζόν, 5/6 εκτός έδρας

*Εχει 4/6 over 2,5 εκτός έδρας

Ολντερσοτ – Ιστλεϊ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ