11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΟΞΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μπόλτον με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Άντερσον στο 25’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπράουν στο 53’. Το 1-2 πέτυχε ο Τσαρλς στο 73’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σέντον στο 79’.

Πολύ καλή εμφάνιση για την Όξφορντ και επιστροφή στις νίκες απέναντι στην πολύ δυνατή Μπόλτον. Μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους, βρίσκοντας κενούς χώρους και παράλληλα το δρόμο προς τα δίχτυα. Αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν για ακόμα μία φορά.

Να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα θέλει ιδανικά, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Ανεβασμένη τελευταία, πήρε δύο μεγάλα αποτελέσματα στα τελευταία της παιχνίδια, όμως η εικόνα της μπροστά στο κοινό της είναι τραγική. Μετράει τέσσερις σερί ήττες και αυτό θέλει οπωσδήποτε να το αλλάξει σήμερα, αφού έχει μείνει ιδιαίτερα χαμηλά βαθμολογικά. Πολλές αστάθειες αμυντικά, τις πληρώνει σχεδόν μόνιμα, ενώ το θετικό της στοιχείο είναι το γεγονός ότι σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της.

Όξφορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Άκρινγκτον, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Μέντες-Γκόμες στο 50’ και το 2-0 ο Ρούνεϊ στο 54’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ερλ στο 59’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Φλίτγουν. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους, παρέμεινε σταθερή αμυντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της. Μεσοεπιθετικά ήταν δημιουργική, όχι όμως αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας εξίσου στο μηδέν. Στην επανάληψη αυτό άλλαξε, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα σε όλες τις ευκαιρίες με τις οποίες απείλησε την αντίπαλη εστία.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ματς και θέλει φυσικά να φύγει με όσο το δυνατόν θετικότερο αποτέλεσμα γίνεται. Έδειξε βελτίωση στην εικόνα της, συνέχισε την «παράδοση» στο σκοράρισμα, ενώ ύστερα από πολύ καιρό διατήρησε και το μηδέν στην εστία της. Μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά ανταγωνιστική, έχει δυσκολέψει αρκετές από τις αντίπαλες ομάδες, έχοντας βρει δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κάτω από το μέσο της βαθμολογίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ψάχνει τα αποτελέσματα που θα την κρατήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, γλυτώνοντας τον κίνδυνο στην πορεία της σεζόν.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Όξφορντ – Φλίτγουντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ