*11η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίλντσοουν έφερε 1-1 εντός έδρας με την Τορκί, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις από το δεύτερο λεπτό, όταν και δέχθηκε γκολ από  τον Ομαρ. Αλλά στη συνέχεια πίεσε έντονα, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι, πριν ισοφαρίσει με τον Μπράουνε στο 67ο λεπτό.

H Γουίλντστοουν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τορκί, παρόλο που βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη της ισοπαλία, έβδομο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, μετά από τρεις σερί νίκες, έχοντας μόνο μία ήττα στη σεζόν μέχρι στιγμής, από την Ιστλεϊ μακριά από το γήπεδό της, καθώς σε αυτό παραμένει αήττητη, με τρεις σερί ισοπαλίες έπειτα από δύο νίκες.

Παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 6η θέση συγκεκριμένα, σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο +1 για την ακρίβεια, από την ομάδα που είναι όγδοη. Και έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, μαζί με άλλες δύο ομάδες.

Από τον τελευταίο αγώνα έλειψαν λόγω κάποιων ενοχλήσεων ο αμυντικός Ελογουέρε και ο μέσος Κρέτζμαρ με τη συμμετοχή τους απόψε αμφίβολη.

Γουίλντστοουν Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5, 7/9 στη σεζόν, 4/5 εντός έδρας

*Εχει τρία σερί G/G, 5/9 στη σεζόν, 3/5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάουθεντ έφερε 0-0 εντός έδρας με την Ρέξαμ, αν και είχε μία – δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, όμως το ίδιο συνέβη και με την αντίπαλο της σε έναν γενικώς ισορροπημένο αγώνα.

Η Σάουθεντ απέφυγε την ήττα, απειλώντας μάλιστα και να κερδίσει, απέναντι στη Ρέξαμ, που θεωρείται το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, φέρνοντας τελικά 0-0 εντός έδρας. Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ ακόμη ψάχνει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη, έχοντας χάσει τις δύο πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε άλλα γήπεδα, μετά από δύο ισοπαλίες.

Παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, στην 17η θέση του για την ακρίβεια, ούσα σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Εξακολουθεί να έχει τα γνωστά προβλήματα απουσιών, καθώς λείπουν οι μακροχρόνια τραυματίες Κάρντγουελ (ΕΠ), Μέρφι (ΕΠ), Τέιλορ (ΑΜ), ενώ κάποια προβλήματα έχουν και οι Ραλφ (ΑΜ), Χουσίν (ΜΕ), Αρνολντ (ΤΕ), για τους οποίους πάντως υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής.

Σάουθεντ Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 3/4 G/G εκτός έδρας.

Γουίλντστοουν – Σάουθεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ