8η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΙΠΣΟΥΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πόρτσμουθ με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χαρνς στο 25’, όμως ισοφαρίστηκαν από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπισόπ στο 32’. Το 2-1 πέτυχε ο Λαντάπο στο 74’, όμως ήρθε και πάλι η ισοφάριση ξανά με τον Μπισόπ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 79’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπερνς στο 80’.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Ίπσουιτς παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Πόρτσμουθ. Είχε τον έλεγχο στο ματς, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε σε δύο περιπτώσεις, πήρε εν τέλη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για εκείνη, θέλει φυσικά να πάρει ακόμα μία νίκη, η οποία μπορεί να την φέρει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Φάνηκε να μην πτοήθηκε καθόλου από την ήττα κόντρα στην Πλίμουθ (2-1) και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην προσπάθειά της να βρεθεί στις πρώτες θέσεις ώστε να πάρει την απευθείας άνοδο στη Τσάμπιονσιπ. Παίζει με αυτοπεποίθηση, είναι δημιουργική και ψάχνει το γκολ στις αναμετρήσεις της, κάτι που βέβαια την ωθεί πολλές φορές στο να παραμελήσει τα αμυντικά της καθήκοντα, με αποτέλεσμα να δέχεται σχετικά εύκολα γκολ.

Ίπσουιτς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ντέρμπι, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Κόλινς στο 45’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 83’.

Κακή η εικόνα της και δίκαιη ήττα από τη Ντέρμπι. Σαν να μην μπήκε ποτέ στο ματς, δεν ήταν δημιουργική και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας πολύ εύκολα στο μηδέν. Η άμυνά της βρισκόταν μονίμως υπό πίεση, με αποτέλεσμα να υποκύψει στο χειρότερο χρονικά σημείο, πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη άφησε κενούς χώρους ψάχνοντας την ισοφάριση, δεχόμενη ακόμη ένα τέρμα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ιδανικά μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως σήμερα θα έχει έναν ακόμα δυσκολότερο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Σίγουρα θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αφήνοντας πίσω την πολύ κακή εικόνα κόντρα στη Ντέρμπι (0-2), αλλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την αμυντική της λειτουργία και τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το ματς. Σκληροτράχηλη μακριά από το γήπεδό της, συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα σε όλες τις αναμετρήσεις της, όμως δεν μπορεί να διατηρήσει εύκολα ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα να μην έχει αποσπάσει όσα θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ίπσουιτς – Κέμπριτζ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ