*3η αγωνιστική

*Οι 3/4 συναντήσεις των δύο ομάδων σε επίσημο επίπεδο ήρθαν Over 2.5.

ΒΙΛΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη ΦΚ Αϊντχόφεν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23’, ισοφάρισε με τον Κράουλι στο 76’, δέχθηκε το 2-1 στο 90’+5’.

Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στις απαιτήσεις της κατηγορίας, έχασε κι άλλους βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα με 2-1 απ’ τη ΦΚ Αϊντχόφεν στο γειτονικό ντέρμπι. Συνάντησε πολλές δυσκολίες απ’ το ξεκίνημα και πήγε με το εις βάρος της 1-0 στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο 45λεπτο, ανέβασε την απόδοσή της, έφερε το ματς στην ισορροπία, αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε το 2-1 και έφυγε με άδεια χέρια.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Βίλεμ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με την Γιονγκ Αϊντχόφεν, βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση της πρώτης νίκης και προς το παρόν δεν δικαιώνει τους “bookmakers” που τη θεωρούσαν εξ αρχής απ’ τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Ψάχνει αντίδραση και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τέλσταρ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτάσει στο πρώτο “τρίποντο”. Πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο προηγούμενο ο νεοφερμένος ο φορ Ντε Λέου, σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

ΒΙΛΕΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 7/10 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 9/12 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΕΛΣΤΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 5-0 από την Τσβόλε. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 2’, δέχθηκε το 0-2 στο 9’ και το 0-3 στο 36’, με την Τσβόλε ν’ αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 65’ (0-4) και στο 86’ (0-5).

Γνώρισε ντροπιαστική ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με το βαρύ 5-0 απ’ την Τσβόλε εντός έδρας. Δεν κατάφερε να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλο, στο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, δεν άλλαξε την εικόνα της στο υπόλοιπο του αγώνα και η βαριά ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Τέλσταρ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με τον Γιονγκ Άγιαξ, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, ωστόσο στις δύο πρώτες αγωνιστικές αντιμετώπισε δύο ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για την ομάδα του Σνούι, αυτή την αγωνιστική πηγαίνει στο Τίλμπουρχ και θα πρέπει να εμφανιστεί αισθητά βελτιωμένη για να ελπίζει σε βαθμολογικό όφελος. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Ακτάς.

ΤΕΛΣΤΑΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια.

*N/G τα 5/8 πρόσφατα ματς.

Βίλεμ – Τέλσταρ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ