*19η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Τρανς Νάρβα – Πάιντε 1-2, Πάιντε – Τρανς Νάρβα 4-2

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Ταμέκα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μάτας στο 59′.

Την απογοητευτική πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η Τρανς Νάρβα, μεσοβδόμαδα γνώρισε την 9η ήττα στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις από την Ταμέκα (1-0 εκτός). Δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους αντιπάλους της, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες την ώρα που ο τερματοφύλακας Ματρόσοφ κατέγραψε συνολικά τέσσερις αποκρούσεις.

Συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς η Τρανς Νάρβα καταλαμβάνει την 7η θέση (+3 από την επικίνδυνη ζώνη), έχει απολογισμό 0-1-4 σε πέντε εντός έδρας αγωνιστικές στις τρεις από τις οποίες δεν σκόραρε (συνολικά δέχτηκε οχτώ γκολ).

ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΪΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-1) της Λίζιον. Ο Βαχέρνα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Λουτς (66′) και Σάαρμα (74′). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 38′ λόγω αποβολής του Σάαγκ.

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Πάιντε μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) προσπερνώντας το εμπόδιο της προτελευταίας Λίζιον (2-1 εκτός). Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου, αποδεικνύοντας πως ήταν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Με τους 32 βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στο -4 από τη Νόμε Κάλιου και τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Τρανς Νάρβα γνώρισε μόλις δύο ήττες (Μάρτιο 2018, Ιούλιο 2020): Στις υπόλοιπες σημείωσε επτά νίκες. Η Πάιντε φιλοξενείται από την Ντιναμό Τιφλίδας την Πέμπτη (7/7) για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΑΪΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Τρανς Νάρβα – Πάιντε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ