11η αγωνιστική

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα δυο παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, με γηπεδούχο την Έλφσμποργκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-0 επί της Χέλσινγκμποργκ, σε φιλικό προετοιμασίας. Το τέρμα του Λάρσον στο 50ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητη παρέμεινε στα δυο τελευταία παιχνίδια της, πριν τη διακοπή η Έλφσμποργκ. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, η ομάδα του Τζίμι Τελίν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νόρκεπινγκ, εκτός έδρας. Παρότι μπήκε πιο δυναμικά και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων, δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση και είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς στα ίσα.

Αν και ξεκίνησε με βλέψεις τη σεζόν, για την ώρα βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης και στο -9 από την κορυφή. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός της, όπου και μετράει χαρακτηριστικά τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στη διακοπή, επικράτησε με 1-0 της Χέλσινγκμποργκ, σε φιλικό προετοιμασίας. Εκτίει τιμωρία ο Αντρέ Ρέμερ, έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Έλφσμποργκ Στατιστικά

*Over 3.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 1-1 με τη Νόρμπι, σε φιλικό προετοιμασίας. Πήρε προβάδισμα στο 20ο λεπτό με τον Κουνστ, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 53′.

Απογοητευτική η μέχρι τώρα πορεία της Βάρμπεργκς στο πρωτάθλημα, παρότι είχε ξεκινήσει δυναμικά. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Γιόακιμ Πέρσον φιλοξενήθηκε από τη Τζουργκάρντεν, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς υπήρχε αρκετή διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο πλευρές, με την αντίπαλό της να χάνει και πέναλτι.

Έστω και οριακά διατηρείται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, με το στόχο να μην είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού στο φινάλε της σεζόν. Ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε εξόδους της, έχοντας ακόμη από μια νίκη και ισοπαλία. Στη διακοπή, έμεινε στο 1-1 με τη Νόρμπι, σε φιλικό προετοιμασίας. Για το αποψινό ματς, ο Πέρσον δεν υπολογίζει μόνο στους Άντον Λίλιενμπεκ και Όσκαρ Σβέρισον.

Βάρμπεργκς Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έλφσμποργκ – Βάρμπεργκς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ