46η αγωνιστική (Τελευταία αγωνιστική)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κάρντιφ-Ντέρμπι 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκπουλ, στα πλαίσια της 45ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Εμπιοουέι στο 73’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κασίν στο 82’.

Αποτελεσματική εμφάνιση για τη Ντέρμπι που κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μπλάκπουλ. Ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, καθώς βρισκόταν περισσότερο υπό πίεση στο δικό της μισό του γηπέδου. Στην επανάληψη ανέβασε τις γραμμές της και ισορρόπησε το ματς, βρίσκοντας παράλληλα το δρόμο προς τα δίχτυα.

Με θετικό αποτέλεσμα θέλει να αποχαιρετήσει τη Τσάμπιονσιπ, δίνοντας παράλληλα χαρά στο κοινό της. Δεδομένο εδώ και μερικές αγωνιστικές το ότι θα βρίσκεται στην Α’ Αγγλίας την ερχόμενη σεζόν, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να προσθέτει στο βασικό του σχήμα αρκετούς νεαρούς παίκτες προκειμένου να πλαισιώσουν την ομάδα την ερχόμενη σεζόν. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στη σημερινή αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα που δεν πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Αποδεδειγμένα ανταγωνιστική στην έδρα της η Ντέρμπι, σκοράρει με συνέπεια, όμως σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Λόρενς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι Μπιέλικ, Μπουκάναν και Καζίμ-Ρίτσαρντς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΑΡΝΤΙΦ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπέρμιγχαμ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 45ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπέλα στο 22’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Βολκς στο 82’.

Μέτρια η εικόνα της Κάρντιφ κόντρα στη Μπέρμιγχαμ. Μοιρασμένο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι αποτελεσματικότεροι, παίρνοντας το προβάδισμα στη λήξη του. Παρόμοιο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να σκοράρει, φέρνοντας το ματς στα ίσα λίγο πριν το ενενήντα.

Τέλος στο πολύ κακό σερί αποτελεσμάτων θέλει να δώσει ιδανικά, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Δεν πείθει τελευταία, βγάζει αρκετές αστάθειες αμυντικά και σε αυτό την έχει δυσκολέψει πολύ το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από αρκετές απουσίες. Ο Στιβ Μόρισον στη συνέντευξη που έδωσε ανέφερε πως και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν θετικά τη σεζόν, γι’ αυτό και αναμένεται μια δύσκολη αναμέτρηση. Όσο αφορά το κομμάτι των απουσιών, δεν αναμένεται να ταξιδέψουν οι Μόρισον, Σμίθις, Ντάουτι, Ντέιβις και Μπαγκάν, οι οποίοι έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Κάρντιφ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ντέρμπι – Κάρντιφ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ