*Ημιτελικός του Λιγκ Τρόφι. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στα πέναλτι.

*Οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν από το 2013, όταν είχαν συναντηθεί πάλι σε αυτόν τον θεσμό, ξανά στην έδρα της Χάρτλπουλ, με την Ρόδεραμ να κερδίζει με 1-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Χάρτλπουλ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Χάρογκεϊτ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Αρμστρονγκ στο 21ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε γρήγορα, με τον Μολινό στο 25’, πριν πάρει τη νίκη με τέρμα του Φέργκιουσον στο 62ο λεπτό.

Η Χάρτλπουλ ξεπέρασε άμεσα την τελευταία ήττα της, η οποία και ήταν η μοναδική στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει πέντε νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή με 1-2 στο γήπεδο της Χάρογκεϊτ. Στην έδρα της πάντως είναι αήττητη εδώ και 10 αγώνες, με πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα.

Ανέβηκε ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση του, αλλά πλησιάζοντας στο -8 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Μόρις, αν και δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής ούτως ή άλλως, όπως και οι μέσοι Γουάιτ, Χαλ που έχουν παίξει με άλλες ομάδες στον θεσμό. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μπάιρν.

Χάρτλπουλ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G

*Εχει 15/23 N/G εκτός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Ρόδεραμ έχασε 1-2 εντός έδρας από τους ΜΚ Ντονς, αν και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με πέναλτι του Μπαρλάσερ, σε φάση που απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα! Και παρόλο που ήταν πιο κινητική από την αντίπαλο της, δέχθηκε δύο γκολ από 10 παίκτες μέσα σε τρία λεπτά, από τους Ντάρλινγκ (57’), Εϊσα (59’), χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει στη συνέχεια.

Η Ρόδεραμ ηττήθηκε και από τους Μίλτον Κέινς Ντονς με 1-2 εντός έδρας, αποτέλεσμα διπλά αρνητικό, δεδομένου πώς στην φάση που προηγήθηκε, απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, παίζοντας με παίκτη παραπάνω για περίπου 65 λεπτά, και δέχθηκε δύο γκολ από 10 παίκτες! Αυτή ήταν πάντως η πρώτη της ήττα έπειτα από 11 αγώνες στους οποίους είχε οκτώ νίκες. Και ειδικά μακριά από την έδρα της όχι απλά δεν χάνει στους έξι τελευταίους αγώνες της, δεν έχει δεχθεί καν γκολ (!), φέρνοντας απλά «λευκή» ισοπαλία στο πιο πρόσφατο.

Παραμένει πάντα πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, σε σημαντική απόσταση ασφαλείας, στο +7 συγκεκριμένα, από την τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, ενώ είναι στο +16 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς.

Εκτός του τραυματία επιθετικού Γκριγκ, θα λείψει και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, ο επιθετικός Λαντάπο, που χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του.

Ρόδεραμ Στατιστικά

*Εχει 7/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 17/21 N/G εκτός έδρας.

Χάρτλπουλ – Ρόδεραμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ